Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN KÖSE'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN KÖSE

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Köse, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bugün, ükemize, aziz milletimize, demokrasimize yapılan en alçak saldırılardan biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümü. Vatanımızı bölüp, parçalamak isteyenler o gece kirli ve hain planlarını devreye soktular. Ancak karşılarında milletimizin şanlı direnişi vardı. Sokakları, caddeleri, meydanları dolduran milletimiz, tanklara, uçaklara, helikopterlere, namlulara gövdelerini siper ederek destansı bir zafer elde etti. Tek yürek, tek bilek olarak, vatanımıza, bayrağımıza, cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıktık. Şanlı ve destansı direniş ile Türk milletine asla diz çöktürelemeyeceğini asırlar boyu olduğu gibi 15 Temmuz gecesi de tüm dünya bir kez daha gördü.

Kirli oyunlarla, hain saldırılarla, tuzaklarla Türkiye'yi hedeflerinden caydırmak isteyenler 15 Temmuz gecesi olduğu gibi her seferinde hüsrana uğradı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye tüm bu saldırılara ve tuzaklara rağmen yoluna ve büyük hedefleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda mücadeleye devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı hedefimizde kararlılıkla ilerliyoruz. Millet olarak omuz omuzayız, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize kararlı ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'nin önüne engel koymak isteyenler 15 temmuz gecesi olduğu gibi her zaman hüsrana uğramaya devam edecektir.

Milletimizin destan yazarak istikbaline ve istiklaline güçlü şekilde sahip çıktığı
15 Temmuz tarihi hiçbir zaman kalbimizden ve aklımızdan silinmeyecek. Kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, milletimize ve şehitlerimizin yakınlarına bir kez daha başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli ömür diliyorum."