Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN KUL, BİR KENTİN ŞEHİRLEŞMESİNDE MİMARLARIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

BAŞKAN KUL, BİR KENTİN ŞEHİRLEŞMESİNDE  MİMARLARIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Samsun Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu, Belediye Başkanı Şenol Kul`u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Mimarlar Odası ile ortak projeler yürütmekten ya da üretilecek projelerde işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. Mimarlar Odası ile ortak çalışacağız.”dedi.

Samsun Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu, Oda Başkan Yardımcısı Aslan Kasimi ve Oda yönetim kurulu Belediye Başkanı Şenol Kul`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Terme`nin mimari anlamda daha yaşanabilir bir kent olması adına Mimarlar Odası Samsun Şubesi olarak destek vermeye hazır olduklarını belirten İshak Memişoğlu, “Biz bu yolda yerel yönetimlerle kent için ortak çalışmalar yapmaya hazırız ve birlikte çalışma olanağı bulduğumuzda bu birlikteliğin sonunda eminiz ki kazanan ilçelerimizle birlikte Samsun olacaktır” dedi.

Mimarların Önemi Çok Büyük

Terme ilçesinin örnek yapıları ile başarılı bir kent olması için çok çalışacaklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Her yönü ile kazanım sağlayacak projelere imza atmak niyetindeyiz. Bu nedenle mimarlar odamız ile örnek yapıları Terme`ye kazandırmak istiyoruz. Marka şehir için dayanışma içerisinde çalışacağız. Bizler, belediyecilik yapıyoruz. Hedeflerimize Odalarla birlikte yürüyeceğiz. Bir kentin şehirleşmesinde mimarların önemi çok büyük. İnşallah geleceğin Terme`sini hep beraber oluştururuz diyor, ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyor, mimarlar odasının yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.