Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN KUL, ŞEREF VE ONURA GIPTA EDİYORUZ

BAŞKAN KUL, ŞEREF VE ONURA GIPTA EDİYORUZ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Gaziler Günü? münasebetiyle tebrik mesajı yayımladı.

Gazilerimizin aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri olduğunu belirten Başkan Kul “Şehitlik ve gazilik, şereflerin en yücesidir, milletimiz için onurların en büyüğü, rütbelerin en üstünüdür. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, huzuru, güvenliği uğrunda fedakârca görev yaparken sağlıklarını yitiren gazilerimiz, her türlü takdirin üzerinde minnet ve şükran duygularını hak etmektedir. Gazi ve şehitlerimizin ailelerinin kederlerini paylaşıyor, kazandıkları şeref ve onura gıpta ediyoruz.” Dedi.

Bugün bizler ülkemizde özgürce yaşayabiliyorsak bunu kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize borçluyuz diyen Başkan Kul “Yurdumuzun topraklarını korumak ve savunmak için üstün bir cesaret örneği göstererek en güç koşullar altında bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımızdır. Onların canlarını hiçe sayarak ortaya koyduğu mücadeleye minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.