Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BAŞKAN NAZMİ KILIÇ'TAN YUSUF CANDAN'A PLAKET

BAŞKAN NAZMİ KILIÇ

Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi KILIÇ emekliye ayrılan üyelerine Teşekkür Plaketi vererek teşekkür etmeye devam ediyor.

    Terme Türk Eğitim Sen de bir gelenek haline gelen emekli üyelerle buluşma etkinliği, emekli üyesi Yusuf CANDAN' la bir araya gelerek gerçekleştirdi.
    Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi KILIÇ, yönetim kurulu üyesi Şükrü KARTAL pandemi şartları dolayısıyla uzun süre bir araya gelemeyen Yusuf CANDAN ile kısa bir süre bir araya gelerek çalıştığı sürede sendikaya verdiği desteklen dolayı teşekkürlerini ilettiler.
     Uzun süredir düşünülen bir türlü gerçekleşemeyen nihayet 26 Haziran Cumartesi günü kısa süreli bir sohbet toplantısında Terme Türk Eğitim Sen başkanı Nazmi KILIÇ Yusuf CANDAN'a sendikanın teşekkür plaketini takdim ederek: ”37 yıllık meslek hayatınız boyunca ülkemizin evlatlarına ve devletimize verdiğiniz emekleriniz, hizmetleriniz için size yürekten teşekkür ederim. Bu zaman dilimi içinde sendikamıza üye olup verdiğiniz destekten dolayı sendikamız adına teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve mutluluklar dilerim. Bu plaketi sendikam adına size takdim etmekten mutlu oldum. Her şey gönlünüze olsun” Dedi. 
    Yusuf CANDAN yaptığı kısa konuşmasında; ”1892 Yılında Isparta ili merkez Gürkan Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak başladığım meslek hayatında yurdumun çeşitli okullarında devam ettikten sonra memleketim Termeye geldim. Sakarlı lisesinde 4 yıl öğretmenlik, 10 yıl idarecilik yaptıktan sonra Terme İlköğretim Okulunda öğretmen olarak çalıştım. Daha sonra Terme Öğretmenevi müdürlüğü görevinde bulundum. Buradaki idareci olarak tamamlanan hizmetimin ardından Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu Fen Bilgisi öğretmeni olarak meslek hayatımı noktaladım. 37 yıllık meslek hayatım boyunca ise 1993 yılında Türk Eğitim Sene üye oldum ve ilkelerim doğrultusunda hizmetime devam ettim. Türk Eğitim Sen çatısı altında uzun yıllarca bana her konuda yardımcı olan arkadaşlara gösterdiğiniz sevgi ve yakınlık için teşekkür ederim. Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, sizlere başarılar diliyorum”. Dedi. 
    Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından pandemi tedbirlerinden dolayı kısa tutulan ziyaret sonlandırıldı. Biz de Bilgi Gazetesi ailesi olarak Yusuf CANDAN öğretmenimize emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.