Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN YÜKSEL GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN YÜKSEL GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Terme İlçe Olağan Kongresinde mevcut başkan Hüseyin Yüksel güven tazeledi.

    Milliyetçi Hareket Partisi Partisi Terme İlçe olağan kongresi birlik beraberlik ruhuyla  gerçekleştirildi. 
    15 Eylül Salı günü Terme Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen olağan kongreye 25. Dönem Milletvekili Hüseyin Ediz, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İl Başkan Yardımcıları, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün,
MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Köksal Kısa, MHP Ayvacık İlçe Başkanı Ali Duman, MHP Terme İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Terme Eğitimsen İlçe Başkanı Nazmi Kılıç, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Osman Mümin Ertan, Terme Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Dinç, STK temsilcileri ve oy kullanacak delegeler katıldı.
    Koronavirüs salgını nedeni ile delegeler dışında kısıtlı sayıda misafirin katıldığı MHP Terme Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Divan Kurulunun oluşmasından sonra faaliyet raporu ve mali tablo okunarak oy birliği ile kabul edildi.
    Daha sonra yapılan oylama sonucu mevcut Başkan Hüseyin Yüksel güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi Terme İlçe Başkanı seçildi.
     MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel ise, “Bana bu görevi layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yönetim hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Göreve geldiğim günden buyana, yönetim kurulu kadromla düzgün ve aktif bir şekilde hareket edeceğimiz, sağlıklı çalışma ortamı oluşturacağımız konusun da karar kıldık. 
    Bu doğrultuda yolumuzu, genç dinamik, partisini, yönetimini ciddi anlamda önemseyen, çalışmalara uyum sağlayan anlayışa sahip arkadaşlarla bir araya geldik. 
    Burada yapacağımız her çalışma ileride yüz akımız olsun. Eksik parçalarımızı elele vererek tamamlayacağız. 
     olağan kongremize teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah bizi utandırmasın.  Hepimiz için Hayırlı, uğurlu olsun.”dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK