Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKANLARDAN BİRLİKTELİK MESAJI

BAŞKANLARDAN BİRLİKTELİK MESAJI

Bir araya gelen AK Parti Terme ilçe teşkilatı ile CHP Terme ilçe teşkilatı karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz'a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz'un yanı sıra partililer ve Karadeniz Genç İş Adamları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Levent Özden'de yer aldı.

TERMEMİZİ DE HAK ETTİĞİ 
    YERE ULAŞTIRACAĞIZ
AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, Terme CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz'u yeni görevinden dolayı tebrik ederek “Allah ülkemiz ve ilçemiz için yeni görevinizin, hepimize hayırlı olmasını nasip etsin. Terme'ye yönelik hali hazırda birçok proje ve fikrimiz var. Hepimiz bu vatanın evladıyız. Termemizi de hak ettiği yerlere ulaştırmaya gayret edeceğiz” dedi.

BİRLİKTE GÜZEL ADIMLAR 
    ATACAĞIZ
 CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, AK Parti Başkanı ve kurul üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Önemli olan 'Termemiz için, ülkemiz için neler yapılabilir?' bunun cevabının arayışında olmak. Bundan sonraki süreçte de birlikte güzel adımlar atacağız. Güzel adımlar atılabilmesi için nasıl bir yol haritası çizebiliriz, bu konuda da destekler ile ülkenin çıkarlarına hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu. Hbr: Berkan KARAPIÇAK