Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Terme Çay Mahallesi Küba Camii İmam- Hatibi Yüksel Yılmaz Terme Din Görevlileri Derneği başkanlığına adaylığını açıkladı.

2018 yılı Mart ayında yapılacak olan Terme Din Görevlileri Derneği olağan genel kurulu için adaylığını resmen açıklayan Yılmaz, Terme İlçe Müftülüğü aylık mutat toplantısının ardından söz alarak aday olma gerekçesi ve seçildikten sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yılmaz yapmak istedikleri hakkında toplantıya katılan vatandaşlara şu şekilde seslenerek ?Saygı değer Terme Müftülüğü personelleri, Kur´an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım arkadaşlar meslektaşlarım; Malum kurumlar baki, biz yöneticilerimiz gelip geçiciyiz, İyisiyle olsun, kötüsüyle olsun demeyelim hizmet akış ve anlayışının kötüsü olmaz özellikle de mevzu Terme Din Görevlileri Derneği ise, Bizler Terme Din görevlileri dernek yönetimine, Yönetim kurulum ile adaylığımı açıklıyorum.

Mart ayı içerisinde olağan genel kurul toplanıp yeni yönetim seçiminde bizde sizlere hizmet etmek için varız. Seçim neticesinde kazanırsak siz din gönüllüsü,Kur´an Kursu Öğreticisi,İmam-Hatip ve müezzin Kayyım ve üyelerimize daha iyi hizmet sunma gayreti içerisinde olacağız. Çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz, Çıkar ve menfaat gözetmeden, Hiçbir ayrım yapmadan,İstişareye dayalı, bütün üyelerimizi kucaklayarak, din görevlisi arkadaşlarımızın hepsini dernek üyeliğine kazandırmak istiyoruz. Sivil Toplum kuruluşları ayrımı yapmadan bu güzel oluşumun birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilemeyi düşünüyoruz.

Derneğimizin kalıcı bir binaya kavuşmasını arzu ediyoruz, kalıcı bir bina tahsisi çalıuşmalarını arzuluyor ve çözüme kavuşturmak istiyoruz. Resmi kurum ve kuruluşlarla daime iletişim halinde olacağız. Mart ayında yapacak olduğumuz olağan genel kurulumuzda, üyelerimiz bizi desteklediği takdirde,bayrağı teslim alıp daha da ileri taşımak, edindiğimiz bilgi ve birikimleri sizlerle bir bütün olarak paylaşmak ve hedefli bir ilke edinip hizmetlerimizi sizlere azimle sunmak istiyoruz.


Bu vesile ile başta birlikte görev alacağımız yönetim kurulumuz olmak üzere, kıymetli üyelerimize verecek oldukları destek ve güvenden dolayı şimdiden teşekkür ediyor, bu kutsal görev uygun görüldüğü takdirde temsil noktasında seçime girecek olduğumuz yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte hiç bir meslektaşımızı ve üyemizi mahcup etmeme noktasında şeffaf ve duyarlı davranılacağı taahhüdünü veriyor saygı ve sevgilerimle?şeklinde açıklamalarda bulundu.