Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BASKETBOL ENGEL TANIMADI

BASKETBOL ENGEL TANIMADI

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü İle Malatya Engelliler Kent Konseyi Basketbol Takımı bir araya geldi ve dostluk kazandı.

Malatya İnönü Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda 3 Ocak 2015 Cumartesi günü oynanan basketbol maçında Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile Malatya Engelliler Kent Konseyi Kulübü, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Bal Ligi’nde karşı karşıya geldi.

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, ortaya koyduğu üstün başarıya rağmen, Malatya Engelliler Kent Konseyi Basketbol takımına 30-25 skor farkla yenildi.

Maç sonunda takım oyuncuları bir araya gelerek sporun engellilere engel olmadığını, skordan çok dostluğun kazandığını ifade etti.
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü idari yöneticilerinden Emre Yazıcı,“Malatya’da güzel bir ortamda maç yaptık. Ufak bir farkla yenildik önemli olan engelimizi aşıp 10 saat gibi bir yolculuktan sonra sahaya çıkmaktı. Dostluk içerisinde bir maç oldu.” dedi. Yazıcı, 10 Ocak 2015 Cumartesi Saat: 14.00`te Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü ile Karşı karşıya geleceklerini belirterek tüm spor severleri davet etti.