Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

‘BAYRAĞIMIZ DALGALANDIĞINDA SEVİNİRİZ’

‘BAYRAĞIMIZ DALGALANDIĞINDA SEVİNİRİZ’

Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Minik Yıldız Gençler Dünya Şampiyonası’nda 30 kiloda Dünya Şampiyonu olan Zeynep Çam ve Antrenörleri Zarif Durgut, Yusuf Demircan gazetemize ziyarette bulundu.

    Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Minik Yıldız Gençler Dünya Şampiyonası’nda 30 kiloda Dünya Şampiyonu olan Zeynep Çam ve Antrenörleri Zarif Durgut, Yusuf Demircan gazetemize ziyarette bulundu.
    10 Ekim Perşembe günü gazetemize ziyarette bulunan konukları, gazetemiz muhabiri Berkan Karapıçak karşıladı.
    Sohbet havasında geçen ziyarette, Antrenör Zarif Durgut, Zeynep’in küçük yaşta büyük bir yüreğe sahip olduğunu belirtti. Milli takım seçmelerinden sol ayak parmağının kırıldığını çekilmek için dilekçe yazdığı sırada zeynep’in gelip ‘Ben oraya gideceğim rakibimi yenicem, dilekçeyi yazma hocam’ demesi üzerine dilekçeyi yazmadığı ve elemelerde rakibini 3-0 yendiğini belirtti.
    Yarı final maçını aldıklarında büyük sevinç yaşadıkları belirten Durgut,  “Zeynep yanına gelip ‘Hocam benim galibiyetime sevinmeyin benim bayrağım dalgalandıktan sonra sevinin’ dediğinde tüylerinin diken diken oldu ve o zaman şampiyonluktan emin oldum. Ekim ayında Belarus’ta Avrupa Şampiyonası Yıldızlar,Gençler ve Büyükler’de Terme Kartal Spor Kulübü olarak 2 sporcumuz Türk Milli Takımı adına yarışacak. Sporcularımıza başarılar diliyorum.”dedi. 
    Antrenör Yusuf Demircan ise: “Terme Kartal Spor Kulübümüz 2000 yılından 2010 yılına kadar Taekwondo da faaliyetlerimizi sürdürdük ve çeşitli başarılarımız oldu. 
    2010 yılı sonrası Muay Thai, Kickboxs, Wushu dallarında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Muay Thai ağırlıklı olarak devam ediyoruz. Muay Thai, Kickboxs, Wushu dallarında çeşitli yurtiçi ve yurtdışı şampiyonluklarımız ve derecelerimiz olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bunun yanı sıra 17 antrenör gelecek nesil için ‘Güçlü Türkiye Güçlü Gençlik’ sloganı ile devletimize katkı sağlıyoruz. İlkemiz gelecek nesillerin atletik, çalışkan ve ahlaklı birer birey olmalarıdır. Öğrencilerimizde bizim emeklerimize çok hızlı karşılık veriyor. 
    1 Muay Thai Dünya şampiyonluğu,1 Muay Thai Dünya üçüncülüğü ile çeşitli Türkiye derece ve birinciliklerimiz var. Kickboxs sporunda da çeşitli il birincilikleri ve Türkiye dereceleri elde ettik. Wushu’da 2 Avrupa şampiyonluğu ve Türkiye’de çeşitli dereceler almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
    Termemizin adını ülkemizde ve farklı ülkelerde duyurmaya devam edeceğiz. 
    Kulübümüz pazar alçağı yeni saski binası karşısında faaliyetlerine devam etmektedir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”dedi. 
    Gazetemiz Muhabiri Berkan Karapıçak ve ekibi gazetemize yapılan ziyaretlerden dolayı memnun olduklarını dile getirerek öğrencilere başarılar diledi.