Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

B.Ç. Anadolu Lisesi`nde Kutlu Doğum Programı

B.Ç. Anadolu Lisesi`nde  Kutlu Doğum Programı

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAS), doğu-munun 1443. Yıldönümünde ülke çapında düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde, Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi`nde de anıldı.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfi GÜNAÇTI`nın hazırladığı proğram, 10A sınıfından Furkan BİRDAL`ın Kuran-ı Kerim okuması ile başladı.
11B sınıfından Nurgül PARLAK`ın `Rahmet Peygamberi` isimli konuşmasından sonra koronun seslendirdiği “Medine`nin Yollarında” ilâhisi, dinleyenleri mest etti. Ardından Ataberk Soylu, manasını hissettirerek “İşte 40 Yaşındasın” şiirini okudu. Furkan BİRDAL bir kere daha sahneye çıktı ve herkesi duygulandıran ve etkileyen “Ne Zaman Anarsam Seni” isimli ilâhiyi okudu. Peygamberimizden seçme hadislerle son bulan proğram, öğrenciler tarafından her zamankinden farklı bir sükûnet ve ilgiyle takip edildi.

Öğretmenler, “Güzel bir proğram izledik. Fakat Furkan`ın söylediği ilâhi bizi daha çok etkiledi. Değme mevlithanları aratmadı” dediler. Müdür V. Aydın Bakal ve öğretmenler proğramda görev alan öğrencileri tebrik ederek, proğramı hazırlayan Seyfi Günaçtı`ya teşekkür ettiler.