Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BEKLENMEDİK SONUÇ HAVZA BELEDİYESİ: 4 - TERMESPOR: 2

BEKLENMEDİK SONUÇ HAVZA BELEDİYESİ: 4 - TERMESPOR: 2

17.03.2024 Pazar günü Havza'da oynanan Samsun Süper Amatör Küme Play Of Grubu maçında Havzaspor, Termespor'u 4-2 mağlup etti.

 17.03.2024 Pazar günü Havza'da oynanan Samsun Süper Amatör Küme Play Of Grubu maçında Havzaspor, Termespor'u 4-2 mağlup etti.
Termespor, maçtan önceki gece babası vefat eden Kaptan Hakan Yağmurkaya'dan yoksun olarak maça şu kadro ile çıktı:  
Termespor: 1.Abdul Samet Keleş, 2.Yunus Emre Yavuz, 3.İlyas Sunay, 4.İsmail Gökçe, 5.Muhammet Ali Yenilmez (Kap), 6.Arslan Soylu, 7.Kadir Çağlar, 8.Samet Hasan Yıldıran, 9.Gökhan Özkan, 10.Tugay Eruzun, 11.Caner Balcı 
Teknik Sorumlu: Birol Us, Yard. Antr: Mustafa Önder, Kaleci Antr: Fatih Özen
Maçtan önceki gece takım kaptanı Hakan Yağmurkaya'nın babasının vefat ettiği haberi üzerine Hakan gece kamptan ayrıldı. Bu durum, oyuncular üzerinde olumsuz etki yaptı. Takım maça üzgün ve moralsiz çıktı.  Bununla birlikte maça iyi başlayan taraf Termespor'du. Nitekim 18.dakikada Samet'in golü ile 1-0 öne geçti. Havzaspor bu gole 35.dakikada Tahir ile cevap verdi: 1-1. İlk yarı 1-1 kapandı.
İkinci yarıda 50 ve 70.dakikalarda Barış ile iki gol bulan Havza Belediyesi 3-1 öne geçti. Bu gollere Termespor  80.dakikada Gökhan Özkan ile cevap verdi: 3-2. 90.dakikada Efe, Havza Belediyesi adına bir gol daha attı: 4-2. Maçın genelinde iyi olan taraf Termespor'du. Lâkin Havza Belediyesi, girdiği az sayıdaki pozisyonları gole çevirince Termespor sahadan 4-2 yenik ayrıldı.
Üçüncü haftada alınan diğer sonuçlar şöyledir:
Lâdik Belediyesi: 2-Terme Sanayispor: 0
Atakum Belediyesi: 0-1930 Bafraspor: 2
Tekkeköyspor: 1- Samsun Yolspor: 2
Termespor için bu beklenmedik bir sonuçtu. Rakibe saygı duyuyoruz. Ancak şampiyonluğa oynayan bir takımın sahasında üç puan almasının yanı sıra dış sahadan da en az bir puanla dönmesi beklenir. Görüşlerine başvurduğumuz Kaleci Antrenörü Fatih Özen, “Ligin henüz başındayız. Önümüzde daha 11 maç var. Önümüzdeki haftalarda grupta her şey olabilir. Maç öncesi kaptanımız Hakan Yağmurkaya'nın babasının vefat etmesi, takım üzerinde olumsuz etki yaptı. Ancak mazeretlere sığınmıyoruz. Termespor, önümüzdeki haftalarda toparlanıp gerçek kimliğine bürünecek ve hedeflediğimiz BAL Ligine çıkacaktır” dedi. 
Bu sonuçlardan sonra Lâdik Belediyesi 7 puanla liderlik koltuğunda otururken Termespor 4 puanla 5'inci sıraya geriledi. Son sıradaki Terme Sanayispor'un ise henüz puanı bulunmuyor.
Hafta içinde Çarşamba günü saat 13.00'de Termespor, Terme'de lider Lâdik Belediyespor ile karşılaşırken, Sanayispor yine Terme'de saat 15.30'da Tekkeköyspor ile oynayacaktır. Her iki maç da Terme için önemlidir. Takımlarımızın, taraftarlarının desteğine ihtiyacı vardır.