Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BELEDİYE BAŞKANLARININ EŞLERİ TERME´DE BULUŞTU

BELEDİYE BAŞKANLARININ EŞLERİ TERME´DE BULUŞTU

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´un eşi Nuran Kul, Samsun´daki belediye başkanlarının eşlerini Terme´de ağırladı.

 Her ay bir ilçede bir araya gelen bayanların Terme buluşmasına, Samsun milletvekilliği adaylığı için geçtiğimiz günlerde istifa eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz´ın eşi Semiha Yılmaz, ilçe belediye başkanlarının eşlerinin yanı sıra Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı´nın eşi Gürsel Kırcalı´da katıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi miliç tesisleri, Terme evinde başlayan Terme buluşmasının bir bölümüne katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin tarihi ve kültürel dokusu hakkında bilgiler verdi. Eşleri Terme´de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Kul, "Bizler gibi eşlerimiz de çok ciddi bir çabanın içerisindeler. Birliktelikler her zaman doğru şeyleri beraberinde getirir" dedi.

BİZLEREDE GÖREV DÜŞÜYOR

Belediye başkanı eşlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Nuran Kul ?Bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde bir gün geçiriyoruz. Belediye başkanı eşleri olarak Samsun´un ve ilçemizin gelişimine katkı sağlamakta bizlere de görevler düşüyor. Hanımlar olarak şehrimiz için elimizden geleni yapmalıyız. Güzel işler yapacağımıza gönülden inanıyorum. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum? dedi.

TERME´YE HAYRAN KALDILAR
Nuran Kul, program sonunda tüm konuklarına günün anısına hediye paketleri takdim etti. Kentte keyifli bir gün geçiren eşler, Terme´ye hayran kaldı.