Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediye Başkanını Ağlatılar!

Belediye Başkanını Ağlatılar!

Beldesi`nde yaptığı hizmetlerle tüm Kozlukluların takdirini kazanan Ak Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı ve Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Cuma Namazı çıkışı pankart sürprizi ile karşılaştı.

Terme Belediye Başkanlığı aday adaylık sürecinde en güçlü isimlerden biri olan Şenol Kul`a Kozluk halkı pankartlı sürpriz yaptı. Belde de bulunan Merkez Camii`nde kıldığı Cuma Namazı sonrası pankartlarla karşılanan Başkan Kul, duygu dolu anlar yaşadı.

Vatandaşların sevgi gösterisi ve tezahüratta bulunduğu alanda kısa bir konuşma yapan Başkan Kul, belediye başkanlığı süresince gece gündüz demeden ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Kendisine fırsat verilmesi halinde Terme Belediyesi`nde benzer hizmetlere devam edeceği mesajını veren Kul, "Halkımızın bize olan inancını sarsmadık, bundan sonrada sarsmayacağız" dedi.

Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu ifade eden Başkan Kul, hizmet sırasının Terme`ye geldiği inancı ile yola çıktıklarını belirterek, "Bu güne kadar belediyecilik anlamında edindiğimiz tecrübeleri halkımızın da desteği ile Terme`de devam ettirmek istiyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın büyük teveccühü ile karşılaştık. Makamlar geçici hizmetler kalıcıdır. Görev verildiği takdirde Terme her anlamda büyük bir değişime sahne olacak" ifadelerini kullandı.

Konuşma sonrası vatandaşlar  tarafından "Başkanım yolun açık olsun, Terme Belediye Başkanlığı yolunda başarılar dileriz. Kozluk halkı sana minnettar, keşke bir dönem daha bizimle olsaydın" şeklinde yapılan tezahüratlar Başkan Kul`u duygulandırdı.