Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BELEDİYEDE BAYRAM MESAİSİ

BELEDİYEDE BAYRAM MESAİSİ

Terme Belediyesi, vatandaşların bayramı huzur içinde geçirmeleri için 4 gün süresince, nöbetçi ve acil müdahale ekipleri ile 24 saat görev başındaydı.

    Vatandaşların kurban bayramını mutlu ve huzur içerisinde geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamlayan Terme Belediyesi, bayram öncesi ilçe genelinde temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yaparken; bayram boyunca yaşanabilecek olumsuzluklar için ise acil müdahale ekiplerini 24 saat göreve hazır tuttu.
    Başta Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri olmak üzere ilgili tüm birimler ile nöbetçi ekipler, sorunsuz bir bayram için 7/24 görevlerinin başında hazır bulundu.
    “AMAÇ HUZURLU VE SORUNSUZ BİR BAYRAM GEÇİRMEK”
    Zabıta Müdürlüğü'nün nöbet sistemi ile bayram boyunca halka hizmet ettiğini ifade eden Başkan Kılıç, ''Terme'de belediye zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, halk sağlının korunması amacıyla ilçe genelinde işyerlerini denetledi. Bayram sürecinde de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürdü.”dedi. 
    MOBİL MÜDAHALE EKİBİ NÖBET TUTTU
    Belediye Fen işleri ve Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı personellerden oluşan Mobil Müdahale ekibinin bayram süresince yaşanabilecek olumsuzluklar için nöbet tuttuğunu aktaran Kılıç “Ekiplerimiz gece gündüz demeden ihtiyaç durumuna göre cadde, sokak ve şehrimizin bir çok noktasında bayram boyunca temizlik hizmetine aralıksız devam etti.
Bu çalışma ile hem ilçemize gelen gurbetçilerimize hem de halkımıza tertemiz bir şehirde bayram yaşatmayı amaçladık” dedi.