Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

BELEDİYELER BİRLİĞİ YİNE ŞENOL KUL DEDİ

BELEDİYELER BİRLİĞİ  YİNE ŞENOL KUL DEDİ

Avrupa Birliği tarafından Brüksel`de düzenlenen uluslararası toplantıda, Türkiye`yi yerel yönetim yetkilisi olarak Terme Belediye Başkanı Şenol Kul temsil edecek.

Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Komisyonu (European Commission) tarafından 25-27 Haziran 2014 tarihleri arasında Belçika`nın başkenti Brüksel`de düzenlenecek olan “Yerel Yönetim Olanakları ve Yerel Yönetimlerde İyi Yönetişim” konulu uluslararası toplantıya, Türkiye`den yerel yönetim temsilcisi olarak Terme Belediye Başkanı Şenol Kul davet edildi.

Türkiye`den belediye başkanı düzeyinde sadece Başkan Kul`un katılacağı, İngilizce tercüman kullanılmadan yapılacak olan toplantıya, Türkiye`den akademisyen, iyi derecede İngilizce bilen, toplantıda öğrendiği bilgileri uygulayıp diğer kurumlar ile paylaşabilecek 3 kişi katılacak.
Geçen yıl Kozluk Belediye Başkanlığı döneminde Belediyeleri temsilen aynı toplantıya katılan Başkan Şenol Kul, “Toplantıya tekrar davet edilmemden dolayı Avrupa Birliği Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerine teşekkür ediyorum. Yerel yönetimleri ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğimi ifade etmek istiyorum.”dedi.