Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

“BENİM BAYRAĞIM”A YOĞUN İLGİ

“BENİM BAYRAĞIM”A YOĞUN İLGİ

Atatürk Anaokulu Müdürlüğünce hazırlanan “Benim Bayrağım” temalı resim sergisi büyük ilgi gördü.

 Atatürk Anaokulu Müdürlüğünce hazırlanan “Benim Bayrağım” temalı resim sergisi büyük ilgi gördü.
Kaymakam Metin Maytalman'ın toplantı nedeniyle katılamadığı serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Münir Yüksel, Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı, Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Ali Özdemir, bir çok okul müdürü ve velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
 Sergi açılışı, okul korosu tarafından işaret dili ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla  başlarken devamında halkoyunları ekibinin gösterisi yer aldı.
 Okulumuzda yapılan İstiklal Marşı okuma etkinliği çerçevesinde, Atatürk Anaokulu öğrencisi Öykü Lina Yaşlı'nın İstiklal Marşı'nın on kıtasını güzel sesi ile mimik ve tonlama yaparak okuması büyük bir ilgi topladı. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, şube müdürleri, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla açılış yapılarak “Benim Bayrağım” temalı resim sergisi gezildi.
Okul idaresi katılım sağlayan, protokol üyelerine, tüm idarecilere, okul müdürlerine, öğretmenlere, velilere, öğrencilere ve misafir-lere teşekkür etti.