Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BERAT KURT TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

BERAT KURT TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Berat Kurt Gençler Türkiye 3. sü oldu.

    Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, 26 - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Muğla Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Taekwondo Şampiyonası sona erdi. 
    76 ilden 870 kulüp ve 3.000 sporcunun mücadele ettiği sert ve zorlu geçen müsabakada, Terme Taekwondo Kulübü sporcusu Berat Kurt Gençler Türkiye üçüncüsü oldu.
    Samsun Büyükşehir Belediyesi adına yarışan Berat Kurt Gençler, bir birinden güzel müsabakalar sonucunda 45 kg. gibi en hareketli ve teknik kategoride Türkiye 3. sü olmayı bronz madalyanın sahibi oldu.
    Antrenör Murat Özden konuyla ilgili açıklamasında “Terlerinin son damlasına kadar mücadele eden ve şehrimize yine ve yeniden büyük gurur yaşatan tüm sporcularımı tebrik ediyor daha büyük başarılarda birlikte olmayı diliyorum.
    Öğrencilerimizi  ve bizlere güvenen ailelerini tebrik ediyorum. Şampiyona öncesinde ve müsabakalar sırasında bizleri maddi manevi destekleyen arayan soran dua eden herkese teşekkür ediyorum.”dedi.