Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BERCESTE HAYATLAR BAŞLIYOR

BERCESTE HAYATLAR BAŞLIYOR

İlçemizde yayın yapan Tempo FM radyosunda, geçtiğimiz yaz iki farklı programla dinleyici karşısına çıkan Mehmet Alp Güven, bu yaz da musiki severlerin karşısına yeni formatıyla çıkıyor.

Geçtiğimiz yaz ayında, Velhasıl ve Ay Vaktinde Vuslat adlı programlarla kültür ve sanatseverlerin karşısına çıkan yapımcı Mehmet Alp Güven; 3 Temmuz Çarşamba günü, saat 18.00´de yeni programı ?Büyük Yapıtlar, Berceste Hayatlar? la dinleyiciyle buluşacak. Yapımcı bu yıl yapacağı programı daha çok; aramızda yer bulamadığı için yavaşça çekilen, kulaklardan silinen Türk Klasik Müziğine ayıracağını söyledi. Her hafta Çarşamba günleri dinleyicinin karşısına çıkmayı planlayan Güven, ?Türk müziği, dinleyiciye sunulmadığı için git gide unutulur hale geldi. Ne yazık ki büyük bir döneme ev sahipliği yapmış böylesine güzel eserler, bu dönemlerde pek bulunmaz oldu. Türk müziğine naçizane bir katkı sağlamaktır amacımız.? dedi.
Bir dönemin tanıdığı bestekârlardan Türk müziğinin en büyük bestekârlarına, söz yazarlarından bir dönem kültürü olan ve kaybolmuş plak şirketleri ve müzik yapımcılarına kadar musiki adına, canlı yayın konuklarıyla birçok şeyden dem vuracağını söyleyen Güven, ?Nasipse yapacağımız bu programı herkesin dinlemesini arzu ediyorum tabiî ki. Bu alandaki naçizane çalışmalarımızı, çalışma yapanlarla sanat adına bir şeyler ortaya koymuş olanlarla yahut koymaya çalışanlarla dinleyicilerimize sunmaya çalışacağız.? dedi.

ÖZEL YAYINLARLA DA TERMELİLERLE BULUŞACAK
Berceste Hayatlar programının dışında, Terme´ye ve gündeme dair farklı günlerde yapacağı programlarının olduğunu da söyleyen Güven, ?Geçen yıl yapmaya çalıştığımız gibi bu yıl da nasipse Terme adına bir şeyler söyleyenlerle de program yapmayı hedefliyoruz.? dedi.