Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BERKE MÜHENDİSLİK & MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI

BERKE MÜHENDİSLİK & MİMARLIK  OFİSİ HİZMETE AÇILDI

Berke Mühendislik & Mimarlık Ofisi için 2 Haziran Perşembe günü Kurucu İnşaat Mühendisi Berke Başar'ın ev sahipliğinde açılış töreni düzenlendi.

İnşaat Mühendisi Berke Başar tarafından kurulan, Terme Cumhuriyet meydanı Külahlıoğlu Apartmanında yer alan Berke Mühendislik & Mimarlık ofisi 2 Haziran Perşembe günü görkemli bir törenle açıldı.
Açılış törenine Kaymakam Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, aile dostları ve çok sayıda davetli katıldı.    
Yapılan duanın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri Berke Başar'a yeni işyerinde bereket ve bol kazançlar diledi. Akabinde misafirlere ikramda bulunuldu.
İlçemizdeki y apı sektöründe oluşan ihtiyaçlara yönelik yenilikçi, modern, estetik ve kusursuz çözümler üretmeyi hedeflediklerini ifade eden Berke Başar “Sahip olduğumuz bilgi birikimini yenilikçi vizyonumuzla birleştirerek her projeye titizlikle yaklaşıp ele aldığımız projelerde etüt çalışmasından başlayarak proje sonuna kadar özel çözümler üreteceğiz.”dedi.
Evlatlarının iş dünyasına attıkları bu adımla gurur duyduklarını ifade eden ve mutluluklarına ortak olan aile bireyleri, çiçek gönderen, açılışa katılan ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ettiler. Hbr: Berkan KARAPIÇAK