Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

BİLGİ AİLESİ BULUŞTU

BİLGİ AİLESİ BULUŞTU

Terme Bilgi Gazetesi ve Bilgi Pınarı Dergisi ailesi, 9 Kasım Cumartesi akşamı aileleriyle birlikte Terme Ulusoy Dinlenme Tesislerinde yemekte bir araya geldi.

Bilgi Gazetesi ve Bilgi Pınarı Dergisi’ne emek verenler aileleriyle birlikte katıldığı programda, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, daha güzel eserler meydana getirilmesi, işbirliğinin artırılarak devam etmesi amaçlandı.
Programın açılış konuşmasını yapan Bilgi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Yetkin Karamollaoğlu konuşmasında şunlara değindi: “Gazeteci olmak kolay değildir. Hem olayların üstüne cesurca gideceksin, hem tarafsız olacaksın hem de dengeyi koruyacaksın. İşte biz bir ekip olarak bunu başarıyoruz. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Yazı İşleri Müdürü Yılmaz İmanlık ise, “Gerçekten çok iyi bir kadroyla çalışıyoruz. Aramızda ülke çapında tanınmış, ödüller almış hocalarımız var. Bu bizim için büyük bir şans. Çünkü onların tecrübeleri bize yol gösterecektir. İnanıyorum ki bu kadroyla daha çok işler başaracağız.” dedi.
Gazete ve derginin imtiyaz sahibi Dilek Şentürk, “Türkiye`nin pek çok ilçesinin sahip olmadığı kaliteli ve özverili bir yazar kadrosuna sahibiz. Hepinize gazete ve dergimize verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Daha sonra yazarlar ve aileleri görüşlerini kısa cümlelerle ifade ederken Bilgi Gazetesinde yazı yazmanın ve arkadaşlarla birlikte olmanın kendileri için büyük bir şans ve mutluluk olduğunu ifade ettiler. Program hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sona erdi.