Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİ

BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ  BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİ

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile AKS Televizyonu tarafından Samsun genelindeki liseler arasında düzenlenen bilgi yarışmasının elemeleri 22 Nisan 2014 Salı, finali ise 24 Nisan 2014 Perşembe günü yapıldı.

22 Nisan 2014 Salı günü yapılan 1. Gurup elemelerine Ambartepe Çok Programlı Lisesi, Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi, Evci Çok Programlı Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Kız Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi katıldı. Yarışma sonunda 110 puan alan İmam Hatip Lisesi ile 90 puan alan BÇ Anadolu Lisesi finallere gitmeyi hak kazandı.

Aynı gün öğleden sonra yapılan 2. Grup elemelerinde ise Ticaret Meslek Lisesi, Sakarlı ÇPL, Fatih Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi yarıştı.
Yapılan yarışma sonrasında Fatih Anadolu Lisesi 120 ve Mehmet Akif Anadolu Lisesi 130 puanla ilçe finallerine katılmaya hak kazandılar.

BİRİNCİ BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİ
24 Nisan 2014 Perşembe günü yoğun bir katılım ile Bilgi Yarışması İlçe Finali düzenlendi. 80 puan alan B.Ç. Anadolu Lisesi ilçe birincisi ve 70 puan alan M.A. Ersoy Anadolu Lisesi ikinci oldu.
Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi, ilerleyen günlerde Samsun’da yapılacak olan bilgi yarışmasında ilçemizi temsil edecek.