Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BİLGİNİN ŞAMPİYONU 9B SINIFI

BİLGİNİN ŞAMPİYONU 9B SINIFI

Fatih Anadolu Lisesi´nde geleneksel hale gelen sınıflar arası bilgi yarışmasının ilki sonuçlandı ve 9. Sınıfların birincisi 9B sınıfı oldu.

Matematik Öğretmeni Yetkin DANACI´nın düzenlediği proğramın ilk gününde 9B sınıfı ile 9C sınıfları yarıştı. Ayşenur Kıran, Ayşenur Cemallıoğlu, İlayda Aydın ve Hasan Can Tosun´dan oluşan 9B Sınıfı bu turu birinci tamamlayarak finale çıktı. Çekişmeli geçen ikinci gün yarışmasında ise 9D sınıfı ancak 3. yedek soru sonunda 9A sınıfını geçerek finale kalmayı başardı.
Finalde yarışan sınıflardan 9B, açık farkla yarışmayı önde bitirdi ve 9. Sınıfların şampiyonu oldu. 9B sınıfı Rehber Öğretmeni Seyfi GÜNAÇTI yarışma ekibini hediyelerle ödüllendirdi.
Yarışmaları takip eden Okul Müdürü Mehmet TÜRKAN, bu yarışmaların öğrencilerin bilgilerini geliştirmesine katkı sağlayacağını ifade ile diğer sınıfların da ileriki günlerde bilgilerini sınayacaklarını söyledi.
Bu arada gazetemiz yayına hazırlandığı sırada aldığımız habere göre Fatih Anadolu Lisesi 10A sınıfı öğrencisi Atanur Koç, Samsun liseler arası Kick Boks şampiyonu olmuştur.
Bilgi Gazetesi olarak biz de kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.