Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BİR AKŞAMÜSTÜ TERME' DE

BİR AKŞAMÜSTÜ TERME

İlçemizde sosyal mecralarda yayın hayatına başlayan, kültürden sanata, edebiyattan müziğe, tarımdan kentlere ve daha birçok konuyu kapsayan “Bir Akşamüstü Terme'de” programı, izleyenlerin dikkatini çekiyor.

    İlçemizde sosyal mecralarda yayın hayatına başlayan, kültürden sanata, edebiyattan müziğe, tarımdan kentlere ve daha birçok konuyu kapsayan “Bir Akşamüstü Terme'de” programı, izleyenlerin dikkatini çekiyor.
    Genç yapımcı ve yönetmenler Mehmet Alp Güven ile Mehmet Öz'ün, tarihi Terme Pazar Camii'nin avlusunda TV Programı formatıyla çekimlerine başladığı “Bir Akşamüstü Terme'de”, izleyenler tarafından takdir edildi. Program hakkında bilgi veren Mehmet Alp Güven: “Üç hafta önce başladığımız bu program, Terme'de böyle bir girişimin olması gerektiğini bizlere gösterdi. İlgi ve iştiyakla takip edenlerin o güzel eleştiri ve yorumları bizleri mutlu ederken bir yandan da sorumluluk yükledi. Elbette bu sorumluluk da bizler için bir kıvançtır.” dedi. Çeşitli konuların, çeşitli konuklarla işlendiği program, yaklaşık 20 dakika sürüyor. 
    Yaz dönemini bu programa ayıracaklarını söyleyen program yönetmeni Güven: “Programımız akşamüstü vakti başlıyor, akşam olmadan da sona eriyor. Programın formatını özellikle yirmi dakika olarak belirledik çünkü seyircilerimiz çok rahat şekilde izliyor. Bizlere gelen yorumlar da bu sürenin iyi olduğunu vurguladı. Başlangıçta sadece kültür ve sanat programı düşünürken program geliştikçe Terme'yi ve bu bölgeleri de konu edinmek gerektiğini düşündük. Bu elbette sadece Termelilerin izleyeceği bir program değil, aslında çoğu konumuz, Türkiye'mizin her tarafından izlenebilecek şekilde geliştiriliyor. Böylece yaz döneminde bir seri program oluşturuyoruz. Kısmetse 10 bölümden fazla olacak.” diyerek izleyenlere ve programa destek veren herkese teşekkür etti. 
Şu ana kadar üç bölümü yayınlanan program, Yaz ayı dönemince her hafta Cumartesi, saat 19.00'da YouTube' de ve Facebook' da yayına giriyor. Bu hafta Cumartesi de BAL Ligine çıkan Evcispor konuşulacak.