Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BİR SEZONDA OTUZ MADALYA

BİR SEZONDA OTUZ MADALYA

54 ilden 320 sporcunun yarı finalleri geçerek katıldığı Yıldızlar Kategorisi Okullararası Türkiye Finallerinden Terme Tekvando Külübü, ilçeye 3 madalyayla döndü.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan, 15 - 18 Nisan 2022 tarihleri arasında Sivas’da, 54 ilden 320 sporcunun yarı finalleri geçerek katıldığı Yıldızlar Kategorisi Okullararası Türkiye Finalleri 19 Nisan Salı günü sona erdi.

Terme Tekvando kulübü üç sporcusuyla katıldığı müsabakayı, 1 Altın, 1 Gümüş ve

1 Bronz madalyayla taçlandırdı.

Müsabakalarda; Eylül Karadaş 33 kg 1. olarak Türkiye Şampiyonu, Emine Karaçuka 44 kg 2. olarak Türkiye İkincisi ve Özgür Kısa 33 kg 3. olarak Türkiye Üçüncüsü olmayı başardı.

Çocuklarını maddi ve manevi yönden destekleyen, kendilerine güvenen tüm velilerine teşekkür eden antrenör Murat Özden “Kulübümüze Yeni Türkiye dereceleri daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İl şampiyonalarında 21,  yarı finallerde 5  ve Türkiye Finallerinde 4 olmak üzere toplam 30 madalya ile ilçemize, okullarımıza hizmet etmeye, ilçemizin adını duyurmaya devam ediyoruz. Yüzlerce okulun, kulübün, öğretmenin, antrenörün meslek hayatı boyunca bir şampiyonluğun bile nasip olmadığı yerde, bizler başarılarımızı ardı ardına sıralamaya devam ediyoruz.

Yüzler ve isimler değişse de, değişmeyen tek şey başarılarımız. Her şampiyonada kürsüde sporcularımız var. Çocuklarınızla gurur duyun. Durmak yok çalışmaya, öğrenmeye ve gelişmeye devam edeceğiz.”dedi.

Onlarca Milli Sporcusuyla, Avrupa ve Dünya dereceleri olan, açık ara Türkiye’nin en iyi kulüplerinden birisi olmayı başardıklarını ifade eden Özden, sözlerini “Sizler bu kulübün ayrıcalıklarını yaşamaya devam ederken bizler de başarılı olmaya devam edeceğiz. Hayat uzun bir maraton buradan kazandıklarımızla, heybemize aldıklarımızla ilçemize dönmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklara verdiğiniz destek ve bana olan güveniniz için çok teşekkür ederim.”diyerek tamamladı.