Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BİZ HEP BİRLİKTE GÜZELİZ

BİZ HEP BİRLİKTE GÜZELİZ

BİZ HEP BİRLİKTE GÜZELİZ

    Terme Belediyesi tarafından, Terme'nin kozmopolit yapısını estetik bir dille sunmak için hazırlanan klip, bugün yayınlandı. Terme Belediyesi Halk Oyunları ekibinin Emrah Kuvvet yönetiminde hazırladığı “Kafkas, Çiftetelli ve Horon” gösterileri, Terme'nin farklı sokaklarında genç yönetmen Mehmet Alp Güven tarafından çekildi.     Terme Belediyesi tarafından, Terme'nin kozmopolit yapısını estetik bir dille sunmak için hazırlanan klip, yayınlandı. Terme Belediyesi Halk Oyunları ekibinin Emrah Kuvvet yönetiminde hazırladığı “Çiftetelli, Kafkas ve Horon” gösterileri, Terme'nin farklı caddelerinde genç yönetmen Mehmet Alp Güven tarafından çekildi. 
    Terme Belediyesi Kültür İşleri'nde tasarlanan proje, geçtiğimiz Cumartesi günü Terme Belediyesi Kültür İşleri ekipleri ve genç yönetmen Mehmet Alp Güven tarafından, Terme'nin kozmopolit yapısını anlatan farklı yörelerin oyunları, Terme'de öne çıkan caddelerde çekildi. 
    Tasarlanan projeye göre ilçemizde yaşayan farklı kesimler, temsilen Terme'nin caddelerinde buluştu. 
    Çarşamba Caddesinde Samsun yöresine ait Çiftetelli, Ünye Caddesinde Trabzon yöresine ait Horon ve Atatürk Caddesinde Kafkas oyunu sergilendi. 
Klip için Cumartesi günü çekime başlayan ekip, “Farklı yöreler, farklılıklar Terme'yi var ediyor. Biz hep birlikte güzeliz. Bu caddeler, bu sokaklar hep beraber güzel.” diyerek klibin mesajını verdi. Yaklaşık beş dakika olarak hazırlanan klip şimdiden ilgi gördü. 
Hbr: Berkan KARAPÇAK