Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

BOWLiNG iLE iLK TANIŞMA

BOWLiNG iLE iLK TANIŞMA

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri, Büyükşehir Belediyesine ait Bowling Salonunda gönüllerince eğlendi.

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, okul öğretmenlerinden Sevda Tomrukçu ve Emine Can Yıldırım´ın girişimleri ve Terme Gençlik Merkezinin de desteği ile Samsun Büyükşehir Belediyesine ait Bowling Salonuna gitti.
Okul yönetimi, bugünün gerçekleşmesine katkıda bulunan Terme Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Uysal, Gençlik Lideri Hatice Telli´ye öğrencilere güzel ve eğlenceli saatler geçirmelerine olanak sağladıkları için teşekkür etti.
Eğlencenin yanı sıra ayrıca öğrencilerin eğitim aldıkları alanla ilgili, Atakum Belediyesinin Farkındalık Projesi kapsamında açılan Down Kafe de ziyaret edildi.
Kafe personeli Down Sendromlu Mustafa ve Hüseyin ile tanışan öğrenciler onlarla güzel bir sohbet ortamı oluşturdular. Öğrenciler ayrıca Siparişlerini beklerken de boş durmayarak okudukları kitaplarla Samsun Okuyor projesini her yerde uygulamanın mutluluğunu yaşadılar.
Son olarak, öğretmen ve öğrenciler ilgilerinden dolayı kafe personeli Selami Bey ve Mertcan Beye teşekkür ettiler.