Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BU SEFERKİ FORMA VE ATKI VOLKANPARK´A

BU SEFERKİ  FORMA VE ATKI  VOLKANPARK´A

Termespor yönetimi, kendilerine destek verenler için hazırlattığı isim yazılı forma ve kaşkol hediyelerini dağıtmaya devam ediyor.

Ter­mes­por yö­ne­ti­mi, Terme´nin önde gelen işa­dam­la­rı ve yö­ne­ti­ci­le­ri­ne he­di­ye et­ti­ği isim ya­zı­lı forma ve at­kı­dan bu defa Vol­kan Park´a he­di­ye etti.

Ter­mes­por´un il­çe­yi en iyi şe­kil­de tem­sil etme ve se­si­ni du­yur­ma id­di­ası­nı sür­dür­dü­ğü­nü be­lir­ten Ter­mes­por Baş­ka­nı Hü­se­yin Kam­bur ?Zi­ya­ret­le­ri­miz­de, isim ya­zı­lı Ter­mes­por for­ma­sı ve at­kı­la­rın­dan he­di­ye eti­ği­miz iş adamı ve yö­ne­ti­ci­ler­den ta­kı­mı­mız için des­tek is­ti­yo­ruz. Yap­tı­ğı­mız zi­ya­ret­ler­den de ol­duk­ça olum­lu et­ki­ler alı­yo­ruz. Ya­pı­lan bu jest her­ke­sin ho­şu­na gi­di­yor. " dedi.


Forma ve Atkı he­di­ye­si­ni alan BPET Terme Bayi Volkanpart işletme sahip-lerinde Fer­hat Balkan ?Ter­mes­por´un bu şe­kil­de des­tek is­te­me­si hem çok an­lam­lı hem de et­ki­li bir yol. Biz de BPET ve Vol­kan­park ola­rak eli­miz­den ge­le­ni ya­pa­ca­ğız. Ta­kı­mı­zın ba­şa­rı­sı biz­le­ri de faz­la­sıy­la mutlu edecektir.? dedi.


Hbr: Belma AYKÜL YIL­DIZ