Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİNDE YGS KURSLARI

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİNDE YGS KURSLARI

Okulların kapanmasının ardından Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi´nde, 12.sınıfa geçen öğrenciler için 4 Temmuz salı günü YGS kursları başladı.

İlçemizdeki liselerde öğrenim gören 200´den fazla kız öğrencinin eğitim gördüğü Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel ve yabancı dil alanlarındaki kurslar, 5 hafta sürecince devam edecek.
Kurslar ile ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Murat AYDIN, ?Eğitimin amaçlarından biri başarılı, üretken, kendine yeten, yaşadığı çevreye duyarlı, toplumsal hayata uyumlu ve nihayetinde mutlu bireyler yetiştirmektir. Toplumların en önemli ve vazgeçilmez kaynağı insandır, insana yapılan yatırım da öncelikli ve değerli olandır. Ülkenin gelişiminde öncü unsur olan insan öğesi, eğitim süreci ile şekillenirken eğitim kurumları da bu sürecin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesinde büyük rol oynamaktadır.
Eğitim kurumları örgün eğitim ve öğretim faaliyetleri ile doğrudan bireyleri etkilerken, dolaylı olarak da toplumu etkilemekte ve sonuçta üzerinde özenle durulması gerekilen müesseseler olarak ortaya çıkmaktadır. Biz de Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi olarak Destekleme ve Yetiştirme Kursları sürecinin sağlıklı şekilde yürütülmesi hususunda bize düşen görevi en güzel şekilde ile gerçekleştiriyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz? dedi.