Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİ`NDEN VELİLERE ZİYARET

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİ`NDEN  VELİLERE ZİYARET

Önceki yıllarda velileri ziyaret etmeyi gelenek haline getiren Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi, geçtiği-miz hafta iki aileyi evlerinde ziyaret etti.

Ziyarete Müdür V. Aydın BAKAL, Din Kültürü ve Ahl. Bil. Öğretmeni Seyfi GÜNAÇTI, Tarih Öğretmeni Nevin YÜCESAN ve Kimya Öğretmeni Kebire MORAL katıldı. İlk olarak 10A sınıfından Esra PARLAK`ın ailesini ziyaret eden öğretmenler daha sonra 10B sınıfından Ayşe GEDÜK`ün ailesine misafir oldular.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sırasında aileler ve öğrenciler, öğretmenleri evlerinde görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler ve misafirlerine çay ve pasta ikramında bulundular.
Ziyaretle ilgili görüşlerine başvurduğumuz Müdür V. Aydın Bakal, “Din Kültürü Öğretmenimiz Seyfi Günaçtı, böyle bir teklifte bulunduğunda memnuniyetle karşıladım. Fakat bu ziyaretlerin bu kadar güzel ve faydalı olacağını tahmin etmemiştim. Bu ziyaretlerin öğrencilerimizin okullarıyla bağını kuvvetlendireceğine, derslerine olumlu yansıyacağına ve aile- okul yakınlaşmasını sağlayacağına inanıyorum. Bundan sonra da zamanımızın elverdiği ölçüde bu ziyaretleri devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.
Ziyarete katılan öğretmenler de, bu ziyaretlerin faydalı olduğuna inandıklarını ifade ile kendilerini sıcak bir şekilde karşılayan ailelere teşekkür ettiler.