Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BÜYÜK ATLAS KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ECZACILAR

BÜYÜK ATLAS KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ECZACILAR

Yaklaşık bir aydır devam eden Büyükatlas Kurumlar arası futbol turnuvasında şampiyon final maçında Belediyeyi 4-3 skorla yenen Eczacılar Takımı oldu.


Futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada şampiyon Eczacılar Takımı olurken 2. Belediye, 3. Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu.
Turnuvada dereceye girerek birincilik elde eden eczacılar takımına İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Binbaşı Talip Sevim ödülünü verirken 2.lik elde eden belediye takımına Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, 3.´lük elde eden Esnaf ve Sanatkarlar odası takımına ise turnuvanın ana sponsoru Büyükatlas Yemek Fabrikası işletme sahibi Oğuzhan Duran ödülünü takdim etti.
Turnuvada ayrıca Fir Play ödülünü Belediye takımından Ercan Yiğit alırken turnuvanın en iyi futbolcusu ödülünü ise Eczacılar takımından Ali Yılmaz aldı.
Turnuvanın organizatörlerin Nuh Cumhur Uzun ve Emrah Çağlar, ?İlçemiz adına güzel bir turnuva oldu. Turnuva boyunca kurumlar dostça ve arkadaşça maçlarını oynadılar. Turnuvamıza teşrif eden İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Binbaşı Talip Sevim, Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Başbuğ, Genç Termeliler Dernek Başkanı Ali Kondakçı ve turnuvanın düzenlenmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ana sponsorumuz Bütükatlas Yemek Fabrikası İşletme Sahibi Oğuzhan Duran´a ve turnuvamızı izlemeye gelen tüm halkımıza teşekkürü bir borç biliriz.
Ayrıca şampiyon olan Eczacılar Saray Lokantası Takımını tebrik eder, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza sergiledikleri davranış ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz.