Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAMSUN´A YOLU DÜŞEN HERKESE SAMSUN´U TANITACAK

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAMSUN´A YOLU DÜŞEN HERKESE SAMSUN´U TANITACAK

BAŞKAN YILMAZ: ?TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun´a zorunlu iniş yapan uçaklardaki yolcuların şehri tanıması için mini turlar düzenleyecek.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Hüseyin Talha Sürücü´yü makamında ağırladı.

Yoğun kış şartları sebebiyle Samsun´a zorunlu iniş yapan uçaklardaki yolcuları ağırladıklarını belirten THY Samsun Müdürü Hüseyin Talha Sürücü, Başkan Yılmaz´a yolcuların şehri tanıması için belediye ile ortaklaşa bir çalışma yapmak istediklerini belirtti.

Başkan Yılmaz bunun üzerine Samsun´un tanıtımına destek sağlamak adına belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini anımsatarak, ?Olumsuz hava şartları tüm ülkeyi ciddi anlamda etkiledi. Allah´a şükürler olsun Samsun´umuzda olumsuz hava şartlarından dolayı zorluk yaşamadık. Önlemlerimizi önceden almıştık ve çalışmalarımızı kar yağışlarının başlamasıyla gerçekleştirerek olası bir aksaklığın önüne geçtik. Karada yollar açılır trafik akışı sağlanır. Ama hava yollarında durumlar böyle değil. Uçaklar mecburen zorunlu iniş yapmak durumunda. Çarşamba Havaalanına zorunlu iniş yapan ve şehirde konaklama ihtiyacı olan yolculara belediyemizin desteğiyle şehrimizi tanıtacağız. Samsun´umuzun tarihi ve turistik yerlerini belediyemizin gezi otobüsleriyle onlara göstereceğiz. Bu konuda Türk Hava Yolları ile her zaman irtibatlı olacağız.? dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi´nin kentin tanıtımı için yapılan her projede bir adım önde olduğunu belirten THY Müdürü Sürücü, Başkan Yılmaz´a üzerinde ?Dünyanın farklı yerlerinde yapmış olduğumuz Samsun tanıtım faaliyetlerindeki liderliğiniz ve ortaklığımızın çalışmalarına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımızı arz ederiz? yazılı bir plaket verdi.