Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

BÜYÜKŞEHİR YASASIYLA BELEDİYELER GÜÇLENECEK

BÜYÜKŞEHİR YASASIYLA BELEDİYELER GÜÇLENECEK

Ak Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul, çalışmalarına belde, köy ve mahalle ziyaretleri ile devam ediyor.

Ak Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı ve Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Sakarlı, Evci Beldeleri ve Terme Yalı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Şenol Kul`u ziyaretlerinde yerel idareciler ve vatandaşlar karşılayarak bölgeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Vatandaşlar Başkan Kul`un yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, kendisine çıktığı bu yolda başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

HALKA HİZMET ETMENİN HAKK’A HİZMET ETMEK OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ
Vatandaşların ilgisi karşısında mutlu olduğunu ifade eden Şenol Kul, “Vatandaşlarımızın teveccühü ve ilgisi bizleri mutlu ediyor, biz de bu ilgi ve teveccüh karşısında, çalışmalarımızı daha azimli olarak devam edeceğiz. Halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmek olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle bizlere görev tevdi edildiğinde ilçemizin her köşesine aynı kararlılıkta ve eşitlikte hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bizleri misafirperver şekilde ağırlayan başkanlarımıza, muhtarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

HALKIMIZ MEMNUN OLACAK
Büyükşehir Yasası ile belde ve köylerin hizmete doyacağına vurgu yapan Başkan Kul, “Yeni Büyükşehir Kanunu ile birlikte hizmetlerin tek elden yapılması kaliteli, nitelikli bir belediyecilik yapılmasının önünü açmış oldu. Samsun eski Samsun, Terme artık eski Terme olmayacak. Mahalle statüsüne kavuşacak tüm belde ve köylerinde halkımızı memnun edecek çalışmalar olacak.”dedi.
Kul`un Belde ve köy ziyaretleri yapılan ikramların ardından son buldu.