Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

BÜYÜKŞEHİR`İN DESTEĞİYLE TARiH CANLANACAK

BÜYÜKŞEHİR`İN DESTEĞİYLE TARiH CANLANACAK

Terme`nin merkezdeki maddi ve manevi manada tek tarihi sembolü Pazar Cami?nin acil olarak restorasyon ve çevre düzenlenmesine ihtiyacı olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sabri Arslan, ?Bu konunun takipçisi olacağız.?dedi.

Terme’nin tarihi sembolü Pazar Cami’nin acilen restore edilerek çevre düzenlemesinin yapılması gerektiğini söyleyen Terme Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sabri Arslan gazetemize konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
“Seçim beyannamemizdeki önemli projelerimizden biri de Pazar Cami`nin restorasyon ve çevre düzenlemesinin yapılması olduğu hepimizin malûmu.
Belediye Başkanımız Şenol Kul Bey ile birlikte sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu konu Büyükşehir, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Terme Belediyesi koordinatörlüğünde projelendirilip Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün bütçesinden destek alınarak yapılabilecek bir hizmet.”dedi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Büyükşehir Belediye BaşkanıYusuf Ziya Yılmaz’ın Tarihi Kentler Birliği Başkanı olduğunu hatırlatan Arslan, “Pazar Cami’nin ayakta kalarak ibadet ihtiyacına cevap vermesi için restorasyon ve çevre düzenlemesi yapılması mecburidir. Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın gerekli olan her desteği vereceğinden şüphem yok. Bizim de takipçisi olacağımızdan sizin kuşkunuz olmasın.
Birlikte geldik ve gördük. “Görünen köy kılavuz istemez.”derlerse de; bu olay kılavuz olmadan çözülmez.”dedi.