Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÇALIŞMALARA DEVAM

ÇALIŞMALARA DEVAM

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Terme Ak Parti belediye başkan adayı Av. Ali Kılıç, dur durak demeden gezilerini sürdürüyor.

Terme Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, seçim ziyaretleri kapsamında sanayi esnafını ziyaret etti.
Sanayi sitesinde yaptığı ziyaretlerde, ?Belediye işi gönül işi deyip çıktığımız yolda her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve gönlünde yer edinmeye talibiz.?diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü ?Mevzu Terme ise birlikte yönetim anlayışı ile daima vatandaşlarımızın her türlü fikrine açığız. Termeye yapacağımız her türlü yatırımı halkımıza danışarak yapacağız. Eksiklerimizi biliyor ve tamamlamaya geliyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet için varız. Belediyeyi en iyi şekilde çalışabilir hale getirerek ve vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözeceğiz.?

İLÇE TARIMI DA ZİYARET ETTİ
Terme Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, seçim ziyaretleri kapsamında Terme İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü´ü de ziyaret etti.
Ziyaretinde Terme´nin tarım ilçesi olduğuna vurgu yapan Kılıç ?Terme´ye daha iyi bir hizmet vermesi amacıyla yeni bir Tarım İlçe Müdürlüğü binası yapılmasını planlıyoruz. Çalışan arkadaşlarımızın, mühendislerimizin daha rahat, daha düzenli ve daha verimli çalışabilmesi adına yeni bina için çalışmalarımızı yürüteceğiz. En kısa zamanda Termemize yakışır bir ilçe tarım binası için gerekli adımı atacağız.?dedi.