Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

CAMİLER BAKIMDAN GEÇİYOR

CAMİLER BAKIMDAN GEÇİYOR

Kozluk Belediyesi tarafından Belde genelinde bulunan tüm camilerde hummalı bir şekilde bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Kozluk Belediyesi tarafından bakım ve onarım ihtiyacı hissedilen belde genelinde bulunan tüm camilerde hummalı bir çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, bu güne kadar yedi adet caminin bakım ve onarım çalışmasını tamamladıklarını ifade etti.

Son olarak Kozluk Elmalık Camiinde çini işleme çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kul, bu şekilde 2-3 yılda bir gereken boya badana uygulamasının da sona ereceğini dile getirdi. Yapılan çalışmaları yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Kul” Doğal yaşamın gereği insanların birçok ortak kullanım alanlarında bir araya gelmek gibi zorunluluğu bulunduğuna işaret etti. Bu ortak kullanım alanlarından en önemlisinin ibadethaneler olduğunu belirten başkan kul Beldesi sınırları içerisinde yer alan 7 adet camide önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Kozluk Beldesinin her alanda değişmesiyle birlikte camilerin iç ve dışında yapılacak çalışmalara kayıtsız kalamayacaklarını belirten başkan Kul. Camilere oturma gurupları, ısıtma sistemleri, pencere ve dış mekan düzenlemesi yaptıklarını belirtti.