Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 104. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Terme´de de çeşitli etkinliklerle kutlanarak renkli görüntülere sahne oldu.

MUTLULUĞUN KANATLARI DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Mutluluğun Kanatları Derneği, 22 Nisan 2023 tarihi Pazartesi günü Cumhuriyet İlkokulu / Cumhuriyet Ortaokulu'nda ücretsiz etkinlik düzenlendi.

ÖZEL TUĞRA ANAOKULUNDA COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Tuğra Anaokulu’nda coşkuyla kutlandı.

TERME TSO’DAN BAŞKAN KUL’A ZİYARET

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, Meclis Başkanı Soner Özden ve Meclis Üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

MURAT ŞİMŞEK PENALTIYI KURTARDI AMA SANAYİSPOR'U KURTARAMADI: 0-3

Samsun Süper Amatör BAL'e Yükselme Grubu maçında Terme'de Lâdik Belediyespor ile karşılaşan Sanayispor, rakibine 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

TERME’DE KANO SPORU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölyazı mahallesinde bulunan göller bölgesinde Ordu Kano Kulübü ile incelemede bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bölgenin turizm olanaklarının gelişimi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini dile getirdi.

‘ÖZGÜR FİLİSTİN” KONULU KONFERANSA YOĞUN İLGİ

Samsun Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Muzaffer Barlak tarafından düzenlenen “Özgür Filistin” konulu konferans yoğun ilgi gördü.

TERME TSO SAĞLIK ANLAŞMASI İMZALADI

Terme Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Özel Büyük Anadolu Hastaneleri arasında kurumsal sağlık anlaşması imzalandı.

BAŞKAN KUL, MESAİYE VATANDAŞLARI DİNLEYEREK BAŞLIYOR

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da sık sık vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor.

TERME’DE POLİSTEN VATANDAŞLARA DOLANDIRICILIK UYARISI

Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Terme’de halkın yoğun olduğu meydan, park, ATM, iş yerleri, işlek cadde ve sokaklarda dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyararak broşür dağıttı.

BAŞKAN ŞENOL KUL, “TERME’DE SÖZ HAKKI ÇOCUKLARIN OLACAK”

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, öğrencilerin şehir yönetimine katılarak özgüvenli bireyler olması amacı ile Terme Kent Konseyi bünyesinde ‘Çocuk Meclisi’ni hayata geçireceklerini açıkladı.

TERME’NİN GENÇ BİLAL’İ EREN SAVAŞ TÜRKİYE FİNALİ YOLUNDA

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen "Genç Bilaller Ezan Okuma” yarışması Karadeniz Bölge finali düzenlendi.

İKİNCİ HAFTANIN LİDERİ EVCİSPOR

2023-2024 sezonu Samsun 1'inci Amatör Küme Maçları 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanan maçlarla başladı.

KARDEŞ OKULLAR BİR ARAYA GELDİ

Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, öğretmen ve öğrencileri 22 Nisan pazartesi günü kardeş okul olarak seçtikleri Muratlı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

SİRK GÖSTERİSİ TERME’YE HEYECAN KATTI

Terme'de gerçekleştirilen ve birbirinden heyecanlı gösterilere sahne olan hayvansız Sirk Gösterisi beğeniyle izlendi.

ŞENOL KUL "TÜM CANLILARIN BELEDİYESİYİZ”

Terme’de uzayan dallar nedeniyle yuvasına giremeyen leylek için belediye ekipleri tarafından ağaç budandı. Konduğu elektrik direğinden bu durumu izleyen leylek, budamanın tamamlanmasından sonra yuvasına girdi.

KARADENİZ MTAL’DE DURUŞMA SALONU AÇILDI

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Bölümü öğrencileri için düzenlenen Uygulamalı Duruşma Salonunun açılışı yapıldı.

TERME’DE GAZZE NÖBETİ BAŞLADI

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi, Gazze'deki son gelişmeleri protesto etmek ve dikkat çekmek amacıyla tüm il ve ilçelerde "GAZZE NÖBETİ" başlattı.

İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ SAĞLAM’DAN HUBUBATTA 'KÜLLENME, KÖK BOĞAZI VE SARI PAS' UYARISI

Samsun İl Tarım Ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam hububat yetiştiricilerini külleme, kök boğazı ve sarı pas gibi önemli hastalıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

"AŞMAK İÇİN HAREKET" VE "SUYLA BULUŞUYORUM" PROJESİ FİNALLERİ YAPILDI

Engeller Engel değildir aşıldığında. "Aşmak İçin Hareket" ve "Suyla Buluşuyorum" projesinin finali yapıldı.

SAMTER’DEN ANLAMLI ZİYARET

(SAMTER) Başkanı Recep ORMANCI ve dernek üyeleri, İhsan Kurnaz'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.