Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

CAVUNTLAR PERDE 2. ŞUBESİNİ AÇTI

CAVUNTLAR PERDE 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme ilçe merkezinde katıldığı işyeri açılışında İşyeri açma ve çalışma ruhsatları çerçevesinde evrak eksiği olan işyerlerinin açılışına katılmayacağını belirtti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme ilçe merkezinde Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe ile birlikte Tül-perde alanında hizmet verecek olan Ömer Cavunt a ait işyerini açılışını gerçekleştirdi. Başkan Kul İlçemizde birlik ve düzenin sağlanması için herkes kanun ve yasalara uyacak. İşyeri açma ve çalışma ruhsatları belgelerini tamamlamayan işyeri açılışına katılmayacağım dedi.

DENETİM VE KONTROLLER BAŞLAYACAK

Belediye olarak yeni bir yapılanma içerisinde olduklarının altını çizen ve bu yapılanmanın tamamlanması ile birlikte bu konuda denetim ve kontrollere başlayacaklarını ifade eden Başkan Kul “Şeffaflık, saydamlık ve hesap verebilirlik ilkeleri doğrultusunda geniş katılımlı bir yönetişim anlayışıyla Terme Belediyesi olarak halka hizmet yetiştirmenin heyecanı ve kıvancını yaşayan bizler, işyeri açma ve çalışma ruhsatları işlemlerini yürütmekle de mükellefiz. Bu mükellefiyetlik, belediyelerimizin işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin iş ve işlemlerinde, güncel, doğru ve şeffaf bir şekilde yürütülmesini sağlamayı gerektirmektedir. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı konusu da iş yerlerinin belirli bir düzene bağlanması açısından belediyelerimiz ve halkımız için oldukça ciddi bir husustur. Tüm esnaflarımızın konuya duyarlı olmaya davet ediyor, şu an açılışını gerçekleştirdiğimiz ve bu konuda evrak eksiği bulunmayan Ömer Cavunt kardeşimize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” Dedi.