Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ÇAY MAHALLESİ BAYAN AZASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

ÇAY MAHALLESİ BAYAN AZASIYLA  DİKKAT ÇEKİYOR

Çay Mahallesi sakinlerinden ev hanımı Songül Ekin, mahallenin muhtar adaylarından Sabri Ergen`in asil azaları arasında yer alarak mahallede bir ilki gerçekleştirdi.

2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala muhtar adayları seçim çalışmalarına hız verdi. Asil ve yedek azalarını belirleyen muhtar adayları mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürürken Çay Mahallesi, bayan aza Songül Ekin`le dikkat çekiyor.
Ekin`in, Çay Mahallesinde bayan aza olarak ilk olma özelliği taşıdığını belirten Ergen, “Mahallemizde azalarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza başladık. Songül kardeşimizin de ekibimizde yer alması farklı bir atmosfer yarattı. Güzel ve olumlu yaklaşımlar alıyoruz.”dedi.

“KABUĞUNU KIRMIŞ BİR SEÇİM OLACAK”
Aza adayı olarak gösterilen Songül Ekin ise alışagelmişin dışında kabuğunu kırmış bir seçim yaşayacaklarını ifade ederek “Eşimin, ailemin ve yakın çevremin onay ve desteğiyle aza olmaya karar verdim. Kalıplaşmış zihniyeti yıkmak, bayanları temsil etmek için ben de bu yola baş koydum. Kadının var olduğu yerde, başarı ve toplumsal paylaşmanın yaşam düzeyine yansıyacağına inanıyor ve bu doğrultuda çalışıyorum. Seçilmemiz halinde, mahallemiz için, muhtar adayımız Sabri Ergen ile birlikte ekip anlayışına dayanan verimli çalışmalarımız olacak. Tüm mahalle sakinlerinin desteğini bekliyor bu vesileyle mahallemizdeki diğer muhtar adayları ve aza arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.