Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÇELİK GRUP İNŞAAT AŞ. TÜYAP'A DAMGA VURDU

ÇELİK GRUP İNŞAAT AŞ. TÜYAP

TÜYAP 6. Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Samsun’da, 12-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

TÜYAP 6. Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Samsun’da, 12-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Fuara katılan, İnşaat malzemeleri sektöründe müşterilerine sağladığı memnuniyet garantisiyle Terme’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Çelik Grup İnşaat A.Ş. damga vurdu.

Fuarın açılışına ; Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Mümin Ertan ve meclis üyeleri, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Alemdar ve Terme Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Çelik Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çelik, firmalarının faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çelik yaptığı açıklamada “1978 yılında kurulan şirketimiz zaman içinde potansiyelini büyüterek, inşaat sektörüyle alakalı birçok alana hizmet verecek duruma geldi. Bölgenin sayılı mobilya üretim tesislerinden birine sahibiz. Ayrıca hizmetlerimizin en başta gelenleri Amasya, Tokat, Çorum, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun il ve ilçelerine sürekli gelişen, büyüyen hizmet ağıyla ve yenilikçi çalışma modeliyle ve ilçemizde kurulu olan mobilya üretim alanını geliştirerek inşaat sektöründe öncü marka olmaya devam etmekteyiz.” dedi.

Çelik Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Murat, Arif ve Muharrem Çelik, “Fuara katılım sağlayarak bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.