Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

CEMAL KURU BİLGİ GAZETESİNDE

CEMAL KURU BİLGİ GAZETESİNDE

Gazetemizi ziyaret eden, Terme`nin yetiştirdiği değerlerden İlahi ve Tasavvuf Sanatçısı Cemal Kuru, gazetemizin imtiyaz sahibi Dilek Şentürk, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Karamollaoğlu, muhabirler Belma Aykül Yıldız ve Sinem Ekmekçi ile sohbet etti.

Bilgi Gazetesi ve Bilgi Pınarı Dergisi ile Terme`nin kültürüne büyük bir imza atıldığını belirten sanatçımız Cemal Kuru, imtiyaz sahibi Dilek Şentürk ve yayın kurulunu tebrik etti.
Altmış ve yetmişli yılların sanatçılarına ait 20 binin üzerinde plak koleksiyonu ve 19 binin üzerinde kaset koleksiyonuna sahip olan Tasavvuf Sanatçısı Cemal Kuru, Bilgi Gazetesini kurulduğu yıldan beri takip ettiğini, Bilgi Pınarı
Dergisi’ni de ilk sayısından itibaren temin ettiğini belirterek çalışmalarda başarılar diledi.

Sanatçımız Cemal Kuru, 2013`te 24 üncü albümü olan ve 65 bin online satışı olan “Her Şey Güzel Olacak” albümünün yanında 2014 yılında da “Ahde Vefa” adlı albümünün çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Bilgi Pınarı Dergisi`ni inceleyen Cemal Kuru, “Bu güne kadar gördüğüm dergilerin en güzellerinden bir tanesi Bilgi Pınarı Dergisi on numara. İlk sayısını elime aldığımda çok şaşırdım. Terme`mize yakışır bir çalışma olmuş. Bu dergide kendimi buldum. Bizim yaşantımızı tüm gerçekleriyle ortaya koymuş.

Bu dergiyle özümü, çocukluğumuzu yaşadım. Çok güzel bir hizmete imza attığınız için başta Dilek Hanım ve ekibini kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bir Termeli olarak bu dergi için verilen her görevde seve seve yer almak isterim. ” dedi.