Bugün, 29 Mart 2024 Cuma
terme haberleri - terme bilgi gazetesi - chp terme aracına saldırı

CHP ARACINA SALDIRI

CHP ARACINA SALDIRI

Cumhuriyet Halk Partisi Terme ilçe Başkanlığına ait aracın lastiklerinin ard arda iki lastiklerinin kesilmesine partililer ?demokratik bir ülkede yapılan bu hareket partimize yapılan bir saldırıdır? diyerek davacı olduklarını belirttiler.

Edinilen bilgiye göre 10 Şubat cuma günü aracın iki lastiğinin bıçakla bir kaç yerinden kesildiğini farkeden partliler bir gün sonra lastikleri değiştirmek için gittikleri aracın başında diğer iki lastiğin de birkaç yerinden bıçaklandığını fark ederler. Durumdan süphelenen CHP ilçe yönetimi davacı oldu.
Ülkemizin zor günler yaşadığı bu günlerde parti araçlarına yapılan bu zarardan dolayı partililer ?Bugün bunu yapan yarın da parti binamıza gelip neler yapar onun onu bilemiyoruz.?diyerek Emniyet yetkililerinin bir an önce suçluyu bulmasını istediler.

DEMOKRASİYE
SALDIRIDIR.
KINIYORUZ!
CHP İlçe Başkanı Hasan Bekgöz, ?CHP İlçe Başkanlığına ait parti minibüsünün dört lastiğine, kesilerek zarar verilmiştir.
Bu saldırı partinin tüzel kişiliğine yapılmış bir saldırıdır. Referandum çalışmalarının başladığı bu günlerde böyle bir saldırının olması hedefin HAYIR kampanyası yürütecek olanlara karşı bir gözdağı verme çabasıdır.
Bu ülkeyi yönettiğini zannedenler hergün televizyonlarda HAYIR diyecek olanlara terörist diyorlar. Bundan kendine vazife çıkaran, bir yerlere şirin görünmeye çalışacak olanlar çıkacaktır.
Bu olay da o anlamda bir olaydır. Biz halkımızla yaptığımız görüşmelerde gayet saygılı bir şekilde, kimseyi kırmadan herkesin düşüncesini dinleyerek ülkemizin geleceğini konuşuyoruz. Bu saldırı sonrası herkesin özellikle Terme´de söylemlerine dikkat etmesi, demokratik bir ortamda çalışmasını yapmasını istiyoruz.
Saldırıyı şiddetle kınarken çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğimizi belirtmek isterim.?dedi.

Parti olarak hiç bir kimseyle ve siyasi partiyle sorunlarının olmadığını belirten CHP İlçe Başkanı Bekgöz, ?Parti aracımızın otoparkta durmasına tahammül edemeyen insan ve insanları kınıyoruz. İki akşam ardarda lastiklerin kesilmesi şüphe uyandırıyor. Önemli olan mal değil, bizim burada partimizin sembolünü taşıyan aracımıza zarar verilmesidir. Bu demokratik bir ülkede partimize yapılan bir saldırıdır. Davacıyız bunlardan?dedi.