Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CHP, HAYIR ÇARŞILARININ 3. SÜNÜ TERME'DE AÇTI

CHP, HAYIR ÇARŞILARININ 3. SÜNÜ TERME

CHP Samsun İl Başkanlığı öncülüğünde, CHP Terme İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan, ihtiyaç sahibi kişilerin giyim eşyalarını ücretsiz olarak temin edebileceği "Derman Çarşısı"açıldı.

    Çay Mahallesi Cuma Pazarı’nda 19 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen açılış törenine CHP İl Başkanı Fatih Türkel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Yurttutan Güneysu, AKP Terme İlçe Başkanı İbrahim AR, Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Kömpe ve Terme Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, CHP Terme Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
    CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz açılışta yaptığı konuşmasında;   “Çarşımızın açılışında katkıları bulunan CHP Samsun İl Başkanımız Fatih Türkel’e, İl Kadın Kolları Başkanımız Nazan Yurttutan Güneysu ya , Açılışımıza katılarak halkımızla birlikte olan Milletvekilimiz Sayın Neslihan Hancıoğlu’na, katılımlarıyla bizleri onurlandıran sivil toplum kuruluşları ve siyasi  parti başkanlarımıza, işyerini bizlere tahsis eden Hüseyin Kambur’a teşekkür ederim. CHP Samsun İl Başkanlığı öncülüğünde ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile açılışını yapacak olduğumuz Derman Çarşısı partimiz ile hemşehrilerimiz arasında iyilik köprüleri kurmayı ve veren el alan elden üstündür anlayışıyla ihtiyaç sahibi insanlarımızın gereksinimlerini bir nebze olsun karşılamayı amaçlamıştır. CHP olarak bu ülkenin her vatandaşının eşit şartlarda eşit koşullarda yaşamasını, geçim sıkıntısı çekmeden hayatlarını devam ettirmelerini amaçlıyoruz. Terme ilçe yönetimi olarak sunmuş olduğumuz giyim eşyalarını vatandaşlarımızın sağlıklı günlerde kullanmasını diliyorum 
Sizin de evinizde kullanmadığınız eşyalarınız varsa temizlenmiş olarak bizlere teslim edebilir ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürebilirsiniz dedi.
    Hayır Çarşısının açılışında söz alan CHP İl Başkanı Fatih Türkel de “Biz CHP Samsun ailesi olarak Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Başta İl Örgütü olmak üzere 17 ilçe örgütümüzle birlikte yaşanan bu Pandemi sürecinde adeta seferberlik ilan ettik. Birlik beraberlik ve dayanışma hukukunun 17 ilçemizde çoban ateşleri gibi yakmaya devam ediyoruz.
    Bugün burada iktidar partisi temsilcileri ve muhalefet partisi temsilcileri ile yapılan iyi şeylerde, iyilikte buluşmanın güzel bir örneğini Terme de sergilemiş bulunmaktayız. Bu güzel tablonun Samsun'a ve Ülkemize örnek olmasını diliyor herkesin dostça, kardeşçe, eşitlik ve mutluluk içerisinde bir Ülkede yaşaması temennisiyle hayır çarşımızın ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. 

hbr: Murat KILIÇ