Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP TERME YÜREKLERİ ISITTI

CHP TERME YÜREKLERİ ISITTI

CHP Terme İlçe Başkanlığı, 'Çocuklar Eşit Olsun, Hepsi Mutlu Olsun' sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilçede ihtiyaç sahibi olan çocuklara bot hediye etti.

    CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz ve beraberindekiler, hayırseverlerin destekleriyle hazırladıkları botları, kapı kapı dolaşarak çocuklara teslim etti ve sevindirdi.
CHP'li Başkan Yavuz, pandemi sürecinde hem ailelere destek olmak, hem de kış şartlarında çocukların ayaklarını sıcak tutabilmek için yardım kampanyası düzenlediklerini belirtti.

    GÜZEL GÜNLERDE KULLANSINLAR
    Başkan İbrahim Yavuz, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı korumak, onların ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmek, sahip çıkmak, çocuklara büyük değer veren Mustafa Kemal Atatürk'ün kuruduğu bu ülkede bizlerin bir görevidir. Ekonomik sıkıntıların, işsizliğin arttığı bu pandemi sürecinde hem ailelerimize destek olmak, hem de kış şartlarında çocuklarımızın ayaklarını sıcak tutabilmek, sevindirebilmek için CHP Terme İlçe Teşkilatı ve hayırseverlerin destekleri ile hazırladığımız birinci parti botları yerlerine ulaştırmaya başladık. Çocuklarımızın güzel günlerde kullanması dileğiyle" dedi.
    CHP Terme İlçe Başkanlığı'nca hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan botlar, çocuklara teslim edildi.