Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CHP TERME'DEN YARDIM KAMPANYASI

CHP TERME

CHP Terme İlçe Teşkilatı, ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı.

    CHP Terme İlçe Teşkilatı, ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. 
    4 Nisan Cumartesi günü tarihinden itibaren başlattıkları yardım kampanyasında CHP Terme İlçe Teşkilatı ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara yardımda bulunuyor.  
    ‘Tüm dünyaya yayılan Covid-19 salgınına karşı savaşı, dayanışma ile kazanacağız.’ diyen CHP Terme İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Yavuz, “Salgın dolayısı ile işsiz kalan, çalışamayan, geliri olmayan vatandaşlarımızın yanında olacağız" dedi. 
    
    GÖNÜL YARDIMI
    YAPIYORUZ
    Terme’nin çeşitli mahallelerinde tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine kendi imkanları ile hazırladıkları kolileri teslim eden  CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Yavuz, yapılan çalışmanın siyasi bir propaganda olmadığını yalnızca gönül yardımı olduğunun altını çizdi.
    Başkan Yavuz, “CHP İlçe Teşkilatı’nın ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan yardım kolileri ilçemizdeki yardıma muhtaç kişilerin kapılarına bırakıldı. Ekip arkadaşlarımızla tespit ettiğimiz kişilerin evlerine giderek yardım kolilerini  kapılarının önüne koyarak zile bastık ve oradan uzaklaştık. Kim kimin ne getirdiğini görmedi.
    4 Nisan tarihi  itibarıyla başlattığımız Gıda yardımı kampanyasına şimdiye kadar 200 aileye ulaştık ve ulaşmaya da devam edeceğiz. 
    Yardımlarımızı yalnızca 65 yaş üstü olan, maddi sıkıntısı olan ve korona virüs salgını sebebiyle çalışamayan ailelere yapıyoruz. 
    Bu süreçteki ilk yardım kampanyamızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde de sokağa çıkarak vatandaşlarımızı salgın hakkında uyarmıştık. CHP Terme İlçe Teşkilatı olarak yaşanan bu süreçte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tekrar tüm vatandaşlarımızın bu süreçte daha dikkatli olmasını talep ediyorum” diye konuştu.
    SOSYAL MEDYADAN 
    DESTEK
    Yapılan yardım kampanyasında sosyal medyadan da destek gören CHP Terme İlçe Teşkilatı bir çok olumlu yorum aldı. 
Hbr: Murat KILIÇ