Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP’DEN GÖRKEMLİ TANITIM VE AÇILIŞ

CHP’DEN GÖRKEMLİ TANITIM VE AÇILIŞ

CHP Terme ilçe teşkilatı, aday tanıtımı ve yeni hizmet binasının açılışı için görkemli bir tören düzenledi.

 Terme CHP İlçe Teşkilatı, 19 Ocak Cuma günü, Terme Fenk Mahallesi Atatürk Caddesindeki yeni hizmet binasının açılışını ve aday tanıtım toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. 
CHP'nin eski ve yeni vekilleri, il başkanları, ilçe başkanları ve partililer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Tekin Bölükbaş'ın sunumunda gerçekleşen törenin açış konuşmasını CHP Terme İlçe Başkanı Mustafa Kökduman yaparken akabinde Samsun CHP parti meclisi üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Samsun eski milletvekili ve genel sekreteri Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun milletvekili Dr. Murat Çan,  CHP Samsun Büyükşehir belediye Başkan adayı Cevat Öncü birer konuşma yaptı.
Konuşmaların akabinde CHP Terme Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim İbrahim Yavuz halka tanıtılırken Yavuz,  adaylığıyla ilgili açıklamalarda  bulundu.

TERME İÇİN KOLLARI SIVAMANIN ZAMANI GELDİ
Konuşmasına selamlama ile başlayan İbrahim Yavuz “Terme bütün güzeliklere layıktır. Sancaklı'dan-Akçay'a, Örencik'ten Sivaslılar'a, Oğuzlu'dan-Sarayköy'üne her taşını tek tek bilirim. 82 mahallesinde her vatandaşımızın ailesini tanıdığım, her caddesini, sokağını tek tek dolaştığım, ortaokul yıllarından bu yana hayalini kurduğum bir Terme için kolları sıvamanın zamanı geldi. Bu gün burada vatandaş olarak görülen değil, siz ailemin karşısındayım.”dedi.

İMRENİLEN, AYAĞA KALKMIŞ BİR TERME SEVDAMIZ VAR
Terme'de yoksulluk, yolsuzluk ve işsizliğin kol gezdiğini söyleyen Yavuz “Anneler babalar evlatlarını mecburen gurbete yollamak zorunda kalırken, ilçemiz her geçen gün göç verirken 2000 yılında 82000 olan nüfüs 72000 lere düşerken, Terme artık Ünye ve Çarşamba arasında unutulup küçülmeye devam ederken köşemde oturamazdım. Artık Terme için daha fazla mücadele etmenin zamanı geldi. Sizler beni normal bir vatandaş olarak da tanıdınız, mesleğimi köy köy mahalle mahalle icra ederken de tanıdınız. İlçe başkanlığı yaptığım sürede de tanıdınız. Sizin karşınızda hep aynı İbrahim oldum. Hak yemeyen, haksızlığa göz yummayan İbrahim. Koltuk sevdalısı hiç olmadım. Tek gayem Karadeniz'in en güzel coğrafyalarından birine sahip olan, herkesin huzurla yaşayabileceği evlatlarımızın büyüdüklerini gördüğümüz, onların yanında yaşlandığımız, imrenilen ayağa kalkmış bir Terme sevdamız var.”dedi.

HALKIMIZ MUTLAK BİR FERASET GÖSTERECEKTİR
Yavuz açıklamasının devamında “Artık halkımızın 5 yılda 55 proje yalanlarına karnı tok. Karnımız tok. Çocuklarımız gençlerimiz yarınlara umutla bakmalı. Biliyorum sizler de benimle aynı duyguları paylaşıyorsunuz ve buradasınız. Aynı kaygıları taşıyan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan dostlarım, omuz omuza verelim artık bu düzene dur diyelim. Halkımız mutlak bir feraset gösterecektir.
Termemizin karanlığa sürüklenmesine izin vermeyecek, duyarlı ailemizi bu mücadeleye, bu çabaya, alın terimizi , emeğimizi bir araya kararlı yürekleri bizlerin etrafında toplamaya davet ediyorum. Adil olacağıma, bilgime, çalışkanlığıma güveniyorum. Ben Termeyi seviyorum. Kim ne derse desin dostlarım, kardeşlerim, abilerim, ablalarım Terme vefalıdır. Termeliler kadir kıymet bilir ve akıllı insanlardır.”ifadelerine yer verdi.

KAZANAN BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ
Hiçbir zaman kolayı seçmediğini hep zor olanı seçtiğini belirten Yavuz “Şimdi sizlere soruyorum. Yepyeni bir Terme için var mısınız? Hep birlikte gecemizi gündüzümüze katmaya, çalınmadık kapı, dokunulmayan yürek bırakmamaya hazır mısınız?
İşin sonunda belki yorulacağız ama; Hepimizin hayalindeki Terme'ye kavuşacağız. Kazanan ben değil, biz olacağız.”diyerek açıklamasını bitirdi.
Konuşma sonunda, yeni hizmet binasının açılış kurdelesi protokol tarafından hep birlikte kesildi.