Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER

Samsun´daki ziraat odalarının temsilcileri, AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan´ı ziyaret ederek, Terme ve Çarşamba ilçelerinde yaşanan sel felaketi sebebiyle mağdur olan çiftçilerin durumu hakkında bilgi verdi.

Samsun´daki ziraat odalarının temsilcileri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan´ı ziyaret etti.
Ziyarette, İlkadım Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Kavak Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aslankaya, Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, Asarcık Ziraat Odası Başkanı Efe Koç, 19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, Karaaslan´a bilgi verdi.

TMO, AKTİF ROL ALMALI
Samsun´da tarımın sorunları ile ilgili bilgiler veren ziraat odası temsilcileri, özellikle haziran ayında Terme ve Çarşamba ilçelerinde meydana gelen sel felaketi sebebiyle mağdur olan çiftçilerin durumunu anlattı.
Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) tarafından fındık alımında bir an önce açıklama yapılmasını isteyen heyet, ayrıca TMO´nun buğday alımında daha istekli ve aktif olması gerektiğini vurguladı. Heyet, çiftçilerin sorunları ile ilgili notlar alan Karaaslan´a, misafirperverliği ve ilgisi nedeniyle teşekkür etti.