Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

İHH Terme Temsilciliği ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü katkılarıyla, İHH Çocuk Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.

    İHH Terme Temsilciliği ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü katkılarıyla, sınıf öğretmeni Ahmet Çifci önderliğinde düzenlenen İHH Çocuk Şenliği, Terme Kapalı Spor salonunda yapıldı. 
    Programa Terme Gençlik Merkezinde görevli gönüllü gençler büyük katkı sağlarken çocuklar büyüklerle beraber oynadığı birbirinden farklı oyunlarla gönüllerince bir gün geçirdi. Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar'ın da katıldığı etkinlikte, çocuklarla yakından ilgilenen Ar, aynı zamanda onlarla oyun da oynadı. Büyük küçük herkesin oyunlar oynayarak eğlendiği program çok neşeli bir ortamda geçti.
    Program sonunda çocuklara meyve suyu ve kek ikramının yanısıra Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nce çanta ve not defteri hediye edildi.
    Terme İHH Temsilcisi İsa Şahin konuyla ilgili açıklamasında “Çocuklarımızın motivasyonu ve sosyal aktivitelerini artırıcı böyle programlara ihtiyaç var. İlerleyen günlerde inşallah bu tür etkinlikleri daha sık düzenlemeyi planlıyoruz. Bu vesile ile etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağla-yan ve bu çocukların mutluluğuna vesile olan Sınıf Öğretmeni Ahmet Çifci'ye, Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Uysal'a ve gönüllü gençlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.”ifadelerine yer verdi.