Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÇÖP KONTEYNERİ İSTİYORUZ

ÇÖP KONTEYNERİ İSTİYORUZ

Terme Yeni Cami Orta Mahallesi´nde yaşayan vatandaşlar, çöplerini bırakacak yer olmamasının sıkıntısını yaşıyor.

Terme Yeni Cami Orta Mahallesi´nde yaşayan vatandaşlar, çöplerini bırakacak yer olmamasının sıkıntısını yaşıyor.
Mahallelerinde çöp konteynerlerinin bulunmadığını kaydeden vatandaşlar, çöplerini ırmak, yol kenarı ve arazilere dökmek zorunda kalıyor.
Çöp vergisi alınmasına rağmen çöplerini bırakacakları bir konteynerin olmadığını kaydeden vatandaşlar, yetkililerden bu duruma biran önce çözüm bulmalarını istedi.
Mahalle halkı olarak çöpleri bırakacak bir alanın olmaması ve bu nedenle mahallede çok koku olduğunu bu durumdan da çok mağdur olduklarını kaydeden vatandaşlar, ?Mahallemizde çöp konteyneri yok. Kokudan duramıyoruz. Bazı vatandaşlar yasak olduğu halde hayvanlarını dışarıya salıyor bu durumdan da çok rahatsızız. Zaten mahallemizde bi koku var bir de hayvanların kokusu ve pisliği ile karşı karşıya kalıyoruz. Çöplerimizi atacak yer bulamıyoruz ya yol kenarına bırakıyoruz yada boş arazilere dökmek zorunda kalıyoruz. Yetkililerden ricanız mahallemize uygun yerlere çöp konteynerleri koymalarını talep ediyoruz.Vatandaşlar olarak çöplerimizi yol, azari ve ırmak kenarlarına değil çöp konteynerlerine bırakmak istiyoruz? diyerek çektikleri sıkıntıları dile getirdiler.