Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

COŞKUYLA KARŞILANDI

COŞKUYLA KARŞILANDI

30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti`den Terme Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Şenol Kul, çok sayıda partili ve vatandaş tarafından ilçe girişinde coşkuyla karşılandı.

Samsun`da düzenlenen İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı dönüşü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Terme`ye dönen Başkan Kul`a yaklaşık 500 kişilik vatandaş tarafından sürpriz karşılama yapıldı.

AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İlçe teşkilatı ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından `Terme seninle gurur duyuyor` sloganı ile davul-zurna eşliğinde karşıladı.
Aldığı görevi devredeceği güne kadar Termelilerin alnını ak, başını dik tutacak hizmetlerle buluşturacağına vurgu yapan Kul, "Bundan hiç tereddüdünüz olmasın." dedi.
Daha sonra uzun bir konvoy eşliğinde ilçe merkezine gelen Kul, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla aracından inerek sohbet etti.

KAMUOYUNUN BEKLENTİLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ
Seçim çalışmaları kapsamında kendisine gösterilen teveccühe lâyık olmak için çok çalışacağını belirten Kul,”projelerimi başta partimin ve arkadaşlarımın yardımıyla halkımıza anlatma gayretindeyim. Beni yakînen tanıyan hemşehrilerimin de bildiği bir gerçeği tüm kamuoyuyla bir kez daha paylaşmak istiyorum. Koltuk ve makam sevdalısı biri değilim. Tek sevdam aziz halkımıza hizmet noktasında bir şeyler yapmak, Terme’mize hak ettiği belediye hizmetini sunmaktır." dedi.

30 Mart 2014 günü sandık başına gidecek halkın ilçenin 5 yıllık kaderine oy vereceğine vurgu yapan Kul, “yerel yönetimlerin belirleneceği bu seçimlerde ilçemizi modern bir kent görünümüne kavuşması ve alt yapı ile üst yapıdaki tüm sorunlarını çözebilecek bir kadronun göreve gelmesi gerekmektedir. AK Partinin yerel yönetimlere verdiği önem ve ilçemizde uzman bir kadro ile girdiğimiz bu yarışta başarı ile çıktığımız gün her şey çok farklı olacak.

Kamuoyu beklentilerini çok iyi biliyoruz, bu beklentileri karşılayacak projelerle Termelileri buluş-turacağız. Kimseyi eleştirmeden projelerimizi anlata-cağız. Sıradan değil, Terme`nin gelişimini hızlandıra-cak, ilçenin kaderini değiştirecek projelerimizi halkı-mıza sunacağız. Kırmadan, kırılmadan projelerimizle halkın karşısında olacağız. Coşkulu karşılama için bizimle olan tüm partilerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.