Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CUMHUR İTTİFAKI TERME´DE BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI TERME´DE BULUŞTU

Cumhur İttifakı, 25 Mart Pazartesi günü Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen Büyük Terme Mitinginde seçmenlerle bir araya geldi.

Cumhur İttifakı, 25 Mart Pazartesi günü Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen Büyük Terme Mitinginde seçmenlerle bir araya geldi.
Yaklaşık üç bine yakın seçmenin kaldığı belirtilen mitinge, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Erhan Aksu, Ak Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Ak Pari Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Mitingde Cumhur İttifakı ile birliktelik mesajı verildi.

KUL ?BERABERCE YÜRÜME ONURUNU TAŞIDIK?
Mitingin ilk konuşmasını Terme Belediye Başkanı Şenol Kul yaptı. Konuşmasına yol arkadaşları ve Termelileri selamlayarak başlayan Başkan Kul ?Bu kutlu yolda beraberce yürüme onurunu taşıdık. Bu benim için büyük bir onurdu.
Ben Terme´de doğdum, büyüdüm. Çocukluğum ve gençliğim burada geçti. Ve Allah nasip etti, 35 yıl sonra 5 yıl kozlukta, 5 yıl da Terme´de belediye başkanlığı yaptım. Onurla ve gururla taşıdığım Terme belediye başkanlığı bayrağını, 31 Mart seçimlerinde alnımız ak, başımız dik, vicdanımız rahat bir şekilde yeni sahibine teslim edeceğim. Ama bu bir son, bir veda değil, çünkü biz de bayrak değişir ama yol değişmez. Biz davamız için hiçbir şeyden fedakarlık yapmadan yolumuza devam edeceğiz.?dedi.

?BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ?
Ali Kılıç ve Mustafa Demir´in Terme ve Samsun´u daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ?Çünkü biz hizmet ehliyiz. Çünkü biz, başta cumhur başkanımız olmak üzere, hizmet ve belediyeciliği iyi bilen ve bunu Türkiye´de uygulayan bireyleriz. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Belediyecilikte bizim işimiz.?dedi.

TERMEYİ ÇOK İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ
115 gündür sahada olduğunu belirten Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, kendisine en çok iş, aş ve istihdama yönelik sorular sorulduğunu belirterek ?Biz bu seçimi kazanırsak Samsun´un hiç bir yerinde, iş için gurbete kimse gitmeyecek. Bunu nasıl mı yapacağız?
Samsun´da geçen 35 yılın büyük bir bölümü bizim zamanımızda oluştu. Sanayi alanı 4 bin dönüm. Biz Samsun´da 50-55 bin istihdam planlıyoruz. Terme´de ilk kez 1700 dönüm sanayi alanı kuruyoruz. Sakarlı bölgesinde kurulacak olan sanayi bölgesi Samsun merkezdeki sanayi bölgesi kadar Terme´de de olacak. 2-2.5 yıla kadar alt yapısını bitirmeyi planlıyoruz. Terme ve Samsun önümüzdeki yıllarda sanayide en hızlı gelişen il olacak. Her mahalleye kamyon, dozer, silindir girecek. Muhtar kardeşlerimizle, bütün köy yolları ara yollar hepsini düzeltip yapacağız. Ulaşım ve truzimde büyük adımlar atacağız. Hizmet ederken yorulmayacağız.?dedi.

15 TEMMUZDA BAŞARILI OLAMAYANLAR 31 MARTI BEKLİYOR
Mitingde konuşma yapan MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise ?15 Temmuz´da, bu vb. olaylar gibi bir sürü olaylarla önümüze engeller çıkartıp birlik beraberlğimizi bozmak istediler. Cumhur ittifakı ve halkımız buna kesinlikle izin vermedi. Eğer ki 31 Mart seçimlerini mazallah kazanamazsak, 15 Temmuz´da başarılı olamayanlar, 31 Mart´ı bekliyorlar. Terme´ye gerçekten hizmet istiyorsak Ali Kılıç´ı seçmek zorundayız.?dedi.
Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç da, Terme´yi daha huzurlu daha güvenli ve yaşanabilir yapacağına söz verdiği konuşmasında ?Nasıl bir Terme istiyoruz? Bunları halkımız, yani sizlerle konuşup projeler haline getireceğiz.?dedi.
Mitingde son konuşmayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaasla, topluma güven, huzur, istihdam ve mutluluk getireceklerini söyleyerek ?Ne kadar çok beraber olursak o kadar güçlü olacağız. Belediye tek bir kişinin değil bir ekibin işidir.?dedi.